Adem Kursiyerlerinden Kermes - Son Dakika
Yerel

Adem Kursiyerlerinden Kermes

Bitlis Aile Destek Merkezi, Tatvan ilçesinde kursiyerler tarafından yapılan işlemelerin sergilendiği kermes düzenledi.

19.04.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Aile Destek Merkezi (ADEM), Tatvan ilçesinde kursiyerler tarafından yapılan işlemelerin sergilendiği kermes düzenledi.

Bitlis Valiliği koordinasyonunda, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen proje kapsamında açılan kurslara katılan kursiyerler tarafından yapılan işlemeler sergilendi.

Tatvan'daki bir alışveriş merkezinde düzenlenen kermeste, kursiyerlerin büyük emek harcayarak ortaya çıkardığı ürünleri sergilediklerini belirten proje koordinatörü Songül Kinç, kermes gelirinin yüzde 70'inin kursiyerlere dağıtılacağını, yüzde 30'unun da devam eden kurslar için malzeme alımında kullanılacağını belirtti.

Kursiyerlerinin kendi imkanlarıyla yaptıkları ürünleri satarak ailelerine destek olduklarını kaydeden Kinç, "Ürünler el emeği ve göz nurudur. Emeklerinin karşılığını almalarını umuyorum. Kermesimize vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bitlis Halk Eğitimi Merkezi tarafından mayıs ayında açacağı kermeslere de katılmayı amaçlıyoruz" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adem Kursiyerlerinden Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement