Ersun Yanal: Mehmet Ekici Konusu Netleşmeden Onu Oynatmak İstemiyorum - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal: Mehmet Ekici Konusu Netleşmeden Onu Oynatmak İstemiyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Mehmet Ekici konusu netleşmeden onu oynatmak istemiyorum." diyerek kafaları karıştırdı.

13.01.2017 19:54  Güncelleme: 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'daki kamp boyunca Trabzonspor'da idmanlarını sürdüren ve Olcay Şahan'ın imza töreninde takımla çalışmalarına devam ettiği, profesyonel bir şekilde Trabzonspor'un oyuncusu olduğu belirtilen Mehmet Ekici'nin kadroya alınmaması şaşkınlık yarattı.

YANAL: MEHMET EKİCİ'Yİ NETLEŞMEDEN OYNATMAK İSTEMİYORUM

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, Ekici'nin geleceği ile ilgili bir belirsizlik olduğunu belirtirken; "Mehmet Ekici konusu netleşmeden onu oynatmak istemiyorum. Mehmet Ekici önemli bir oyuncu, konusu bir netleşsin. Mustafa Yumlu'nun da bir transfer görüşmesi var" dedi.

Öte yandan, Trabzonspor'un ilk 11'inde yeni transferler Joao Pereira, Emmanuel Mas, ve Olcay Şahan yer aldı.

PERŞEMBE GÜNÜ BU AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Trabzonspor Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen, Olcay Şahan'ın imza töreninde Mehmet Ekici hakkında da açıklamalarda bulundu.

Adı hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile anılan Mehmet Ekici'nin geleceği hakkında konuşan Ali Rıza Egemen, net bir bilgi vermedi.

Ali Rıza Egemen yaptığı açıklamada ''Mehmet Ekici bizim önemli oyuncularımızdan biri. Oldukça speküle edildi. Mehmet Ekici şu anda kadromuzda sözleşmeli oyuncumuz. Birlikte antrenman yaptılar Olcay'la. Samimi bir durum var. Mehmet de çok istekli ve arzulu. Mehmet bizim profesyonel oyuncumuzdur. Şu tarihte gelir, şu tarihte gider dememek lazım'' ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal: Mehmet Ekici Konusu Netleşmeden Onu Oynatmak İstemiyorum

Son Dakika Spor Ersun Yanal: Mehmet Ekici Konusu Netleşmeden Onu Oynatmak İstemiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement