Adil Akan Ortaokulu Kız Futbol Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Adil Akan Ortaokulu Kız Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Adil Akan Ortaokulu Kız Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Denizli Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol müsabakalarında Honaz Adil Akan Ortaokulu şampiyon oldu.

26.02.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol müsabakalarında Honaz Adil Akan Ortaokulu şampiyon oldu.

Nalan Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda okullar dereceye girebilmek için büyük mücadele verdi. Geçen yıl ikinci olan, bu yıl da şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Honaz Adil Akan Ortaokulu, grubun son maçında Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu ile karşılaştı. 6 puanı bulunan Adil Akan Kız Futsal takımı, 3 puanı bulunan Molla Ahmet Ortaokulu karşısında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen Ece'nin attığı 2 golle beraberliği sağladı ve şampiyon oldu. Honaz Adil Akan Ortaokulu Kız Futsal Takımı 7 puanla şampiyon olurken, Sevindik Ortaokulu Kız Futsal Takımı ikinci, Babadağ Molla Ahmet Ortaokulu 4 puanla üçüncü, Merkez Ortaokulu da dördüncü oldu.

Maçtan sonra namağlup şampiyon olan Honaz Adil Akan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, şampiyonluk sevincini hocalarıyla paylaştı. Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları törenle verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, centilmence mücadele eden futbolcuları ve hocalarını kutlayarak, şampiyon olan Honaz Adil Akan Ortaokulu Kız Futsal Takımı'nın kupasını verdi.

Honaz Adil Akan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kızlar Futsal Takımı Antrenörü Serkan Bülbül ise, geçen yıl kaybettikleri şampiyonluğu bu yıl kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Bülbül, "Namağlup şampiyon olmamız sevincimizi ikiye katladı. Büyük emek ve çalışmalar sonucu şampiyonluk kupasını evimize götürüyoruz. Okul yönetimimiz ve futbolcu kızlarımıza teşekkür ediyorum. İl birinciliğinde tüm takımlar centilmence mücadele etti. Tüm okulları kutluyorum" dedi.

İl birincisi olan Honaz Adil Akan Ortaokulu Kız Futsal Takımı Isparta'da yapılacak grup müsabakalarında, ikinci olan Sevindik Ortaokulu da İzmir'de yapılacak grup müsabakalarında Denizli'yi temsil etme hakkı kazandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adil Akan Ortaokulu Kız Futbol Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement