Adil Gevrek'ten Suç Duyurusu - Son Dakika
Spor

Adil Gevrek'ten Suç Duyurusu

Adil Gevrek\'ten Suç Duyurusu

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek, kendisi ve yönetiminde yer alan Aziz Ayboğa ile ilgili bir haber sitesinde, “Adil Gevrek Yeni Malatyaspor üzerinden vergi mi kaçırıyor” şeklindeki ağır suçlamalara ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

29.09.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor'un başkanı Adil Gevrek, kendisi ve yönetiminde yer alan Aziz Ayboğa ile ilgili bir haber sitesinde, "Adil Gevrek Yeni Malatyaspor üzerinden vergi mi kaçırıyor" şeklindeki ağır suçlamalara ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gevrek, "Çamur at izi kalsın mantığıyla hareket eden bu kötü niyetli insanların kimler olduğunu biliyorum" dedi.

Yapılanların Yeni Malatyaspor Kulübü'nü karıştırmak ve kendilerini pes ettirmek isteyenlerin alçakça bir oyunu olduğunu vurgulayan Adil Gevrek, "İnanın bu tür şeylere gülüp geçerdim ancak bu çamur at izi kalsın mantığıyla hareket eden kötü insanların kimler olduğunu bildiğim için bu kez sessiz kalmayacağım. Bu insanların niyetlerini de bu ısmarlama haberin niye yapıldığını da çok iyi biliyorum. Ben ve yöneticimle ilgili, bu tamamen kişilik haklarıma, iş hayatıma, itibarıma yönelik karalayıcı haberin servis edildiği haber sitesi 1 ay önce kurulmuş. Lütfen siz de araştırın. Varacağınız kapı belli aslında. Ancak bu kirli insanlarla tamamen hukuk önünde hesaplaşacağım. Kimse kusura bakmasın, biz öyle ensesine vur, ekmeğini elinden al türünden insanlar değiliz. Eğer bugüne kadar sustuysak korkudan ya da konuşamadığımızdan değildir. Biz hep edebimizden, aldığımız terbiyeden dolayı sustuk. Ben bu saldırının sadece şahsıma ya da yöneticime karşı yapıldığını düşünmüyorum. Bu saldırı aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulübü'ne de yapılmıştır. Benim Allah'tan başka hiç kimseye veremeyeceğim hesabım yoktur. Bu tür olaylar sadece beni daha fazla hırslandırır. O salyalarını akıtarak bizi bu tür çirkin haberlerle pes ettirmeye çalışanlar da daha çok beklerler. Biz aldığımız işi yarım bırakmayız ve Malatyaspor'u da kimseye yedirmeyiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adil Gevrek'ten Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement