Adil Öksüz'ün İki Baldızı Daha Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Adil Öksüz'ün İki Baldızı Daha Gözaltına Alındı

Adil Öksüz\'ün İki Baldızı Daha Gözaltına Alındı

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara'daki Akıncı Üssü'nde gözaltına alınmasının ardından Sincan Batı Adliyesi Hakimi Köksal Çelik ile Asliye Ceza Hakimi Çetin Sönmez tarafından serbest bırakıldıktan sonra sırra kadem basan Adil Öksüz'ün baldızları Belkıs Nur Tetik ile Seyyide Öznur Yıldırım gözaltına alındı.

08.09.2016 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara'daki Akıncı Üssü'nde gözaltına alınmasının ardından Sincan Batı Adliyesi Hakimi Köksal Çelik ile Asliye Ceza Hakimi Çetin Sönmez tarafından serbest bırakıldıktan sonra sırra kadem basan Adil Öksüz'ün baldızları Belkıs Nur Tetik ile Seyyide Öznur Yıldırım gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince, Adapazarı ilçesindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyonda Öksüz'ün baldızları Belkıs Nur Tetik ile Seyyide Öznur Yıldırım gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında Adil Öksüz'ün diğer baldızı Naciye Alişan da Akyazı ilçesinde akşam saatlerinde gözaltına alınmıştı.

Öksüz'ün, Akyazı ilçesinde yaşayan kayınpederi Cevat Yıldırım 13 Ağustos'ta, kayınvalidesi Hatice Yıldırım ise 2 Eylül'de tutuklanmıştı.

Örgütün sözde "hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen, darbe girişimi gecesi Ankara'daki Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra salıverilen Adil Öksüz için yapılan her türlü ihbar değerlendiriliyor ve detaylı araştırmaları yapılıyor. Öksüz'ün gidebileceği tahmin edilen yerler ile farklı adreslerde inceleme ve arama, tarama faaliyeti gerçekleştiriliyor. Ayrıca ihbarların geciktirilmeden anında değerlendirilebilmesi için ekipler hazır tutuluyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adil Öksüz'ün İki Baldızı Daha Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı
    14:03 İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açıldı

    Hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın katılımıyla açıldı. Can, modern ceza infaz rejiminin insanı topluma geri kazandırma anlamında en üst seviyede hizmet verdiğini belirtti. Fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gıda, tekstil, gümüş işleme, ahşap hediyelik eşya, deri çanta gibi ürünler sergileniyor.

  • Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü
    14:01 Isparta-Antalya Karayolu'nda trafik kazası: 1 ölü

    Isparta-Antalya Karayolu Bucak Karacaören mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, otobüs ile otomobil çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.

  • Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi
    13:59 Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi

    DHMİ Genel Müdürlüğü, Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Kars Harakani Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 46 bin 846 olarak gerçekleşti. Ayrıca, iç hatlarda 349 uçak iniş-kalkış yaparken, toplamda 409 ton yük taşındı. 2024 yılının ilk 3 ayında ise Kars Harakani Havalimanı'nda toplamda 163 bin 102 yolcu, bin 019 uçak ve bin 578 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi
    13:58 Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi

    Kırıkkale'de Ziya Gökalp Caddesi'nde şiddetli rüzgarın etkisiyle park halindeki bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Otomobilde hasar meydana geldi ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek ağacı keserek yolu trafiğe açtı.


Advertisement