Adilcevaz'da Devlet Yönetimi ve Protokol Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Devlet Yönetimi ve Protokol Semineri Verildi

Adilcevaz\'da Devlet Yönetimi ve Protokol Semineri Verildi

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Vali Yardımcısı Ömer Faruk İlhan, kamu kurum amirlerine Devlet Yönetimi ve Protokol semineri verdi.

12.03.2015 10:27  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, Vali Yardımcısı Ömer Faruk İlhan tarafından kamu kurum amirlerine 'Devlet Yönetimi ve Protokol' semineri verildi.

Adilcevaz'a gelen Bitlis Vali Yardımcısı Ömer Faruk İlhan, ilk olarak Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti. Burada Başkan Gürsoy tarafından Vali Yardımcısı İlhan'a Adilcevaz bastonu ve ceviz reçeli hediye edildi.

Daha sonra Bitlis Vali Yardımcısı Ömer Faruk İlhan tarafından İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda kamu kurum amirlerine 'Devlet Yönetimi ve Protokol' semineri verildi. Seminerde devlet yönetiminde iletişim, nezaketin önemi, protokolün tanımı ve protokol kuralları, makamda davranış kuralları ve hitap, üstlerle olan ilişkiler, toplantılar, resmi açılış ve törenlerde konuşmalar gibi konular işlendi.

Seminere, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Savcısı Kemal Aktaş, Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, kamu kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Devlet Yönetimi ve Protokol Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement