Adilcevaz ve Ahlat'ta Giyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Güncel

Adilcevaz ve Ahlat'ta Giyabi Cenaze Namazı Kılındı

Adilcevaz ve Ahlat\'ta Giyabi Cenaze Namazı Kılındı

Adilcevaz ve Ahlat'ta giyabi cenaze namazı kılındıBİTLİS'in Adilcevaz ve Ahlat İlçeleri'nde darbe girişiminde yaşanan olaylarda şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

18.07.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz ve Ahlat'ta giyabi cenaze namazı kılındı

BİTLİS'in Adilcevaz ve Ahlat İlçeleri'nde darbe girişiminde yaşanan olaylarda şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Adilcevaz'daki gıyabi cenaze namazı Belediye meydanında kılındı. Belediye meydanında toplanan kalabalık darbe girişiminde şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı ve akabinde mevlid okunup hayatını kaybeden şehit polisler ve vatandaşlar için dualar edildi. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da meydanların boş bırakılmaması gerektiğine söyledi. Gürsoy, "Bildiğiniz gibi içimizdeki hainler ile birlikte dışarıdaki işbirlikçileri bizleri rahat bırakmıyorlar. Bunun karşısına geçmek için buradayız, meydanlardayız. Ülke olarak hassas bir dönemden geçiyoruz. Mümkün mertebe birkaç gün böyle gelip bu meydanları boş bırakmayalım. Allah huzurumuzu bozmasın ve bu memlekete bir daha böyle şeyler yaşatmasın" dedi.

Ahlat ilçesinde ise gıyabi cenaze namazı Yukarı Çarşı meydanında kılındı. Cenaze namazına Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Ahlat İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Akkoyunlu Cami İmam hatibi Mehmet Bektaş tarafından şehitler ve ülkenin için dua edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adilcevaz ve Ahlat'ta Giyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement