Adım Adım Antalya'da Koşamayanlar İçin Koşacak. - Son Dakika
Güncel

Adım Adım Antalya'da Koşamayanlar İçin Koşacak.

Antalya'da bu yıl 10.'su yapılacak olan Runatolia Maratonu'na 5 kıta, 44 ülkeden 6 bine yakın koşucu katılacak. Runatolia Maratonu 1 Mart günü, başlayacak.

27.02.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı zamanda bir Yardımseverlik Koşusu olan maratonda Adım Adım Oluşumu her yıl olduğu gibi koşamayanlar için koşarak, hareket özgürlüğüne ihtiyaç duyan engellileri akülü tekerlekli sandalyesine kavuşturacak.

İlk olarak 2006 yılında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına, bir kişinin adımlarıyla başlayan Adım Adım serüveni günümüzde 3,000 koşucusu ve 4500 yardımseverlik koşusu ile 1209 Akülü Tekerlekli Sandalye bağışıyla ihtiyaç sahibi engellilerin umudunu mutluluğa dönüştürdü.

Bu yılki Runatolia Maratonu'nda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin 7 engelli üyesi tekerlekli sandalyesi ile koşuda yer alacak. Engelliler için havalimanına gitmek, uçağa binmek ve otele ulaşmak dahil her saniye fazlası ile zor olsa da üyeler daha önce kendilerine koşarak destek veren koşuculara eşlik edecek ve Türkiye'nin 81 ilinde hala özgürlüğü umut eden engelli arkadaşlarına destek olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adım Adım Antalya'da Koşamayanlar İçin Koşacak. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement