Adına Yaptırdığı Okulun İsmini '15 Temmuz Şehitleri' Olarak Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

Adına Yaptırdığı Okulun İsmini '15 Temmuz Şehitleri' Olarak Değiştirdi

Adına Yaptırdığı Okulun İsmini \'15 Temmuz Şehitleri\' Olarak Değiştirdi

Tekirdağ’da bir iş adamı, darbe girişiminden önce protokolünü imzalayıp kendi adına yaptırdığı okulun ismini ‘15 Temmuz Şehitleri’ olarak değiştirdi.

26.10.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da bir iş adamı, darbe girişiminden önce protokolünü imzalayıp kendi adına yaptırdığı okulun ismini '15 Temmuz Şehitleri' olarak değiştirdi.

Trakya Bölgesine yaptığı yatırımlarla yılın sanayicisi seçilen Yaşar Kaptan Çebi, Yaşar Kaptan Çebi Endüstri Meslek Lisesi olarak yaptırdığı okulun ismini 15 Temmuz Şehitleri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirdi.

Tüm şehit isimleri ve resimlerinin olduğu 15 Temmuz Şehitler Anıtı

15 Temmuz Şehitleri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında açıklama yapan Yaşar Kaptan Çebi, "Ülkemizin 15 Temmuz günü yaşamış olduğu sarsıcı darbe girişiminin ardından hayatlarını kaybeden sivil, asker ve polis şehit vatandaşlarımızın aziz anılarına sahip çıkmak için, Yaşar Kaptan Çebi Endüstri Meslek Lisesi olarak imzaladığımız okulumuzun adını, 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirdik. Ayrıca okulun bahçesinde içinde 47 metre bayrak direği bulunan, tüm şehit isimleri ve resimlerinin olduğu 15 Temmuz Şehitler Anıtı yaptırılmış ve vatandaşların ziyaretine sunulmuştur" diye konuştu.

Tanıtım için okulu gezmeye gelen öğrencilerle karşılaşan Yaşar Kaptan Çebi, "Sizler için yaptığımız 15 Temmuz Şehitleri Meslek ve Teknik Anadolu Lisemizin içerisinde sizi, sesinizi duyunca yaptıklarımız artık daha da anlam kazandı. Sizleri burada görmekten çok mutlu oldum" diyerek çocuklara ve eğitime verdiği önemi belirtti.

İş Adamı Yaşar Kaptan Çebi konuşmasının ardından okula ziyarete gelen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adına Yaptırdığı Okulun İsmini '15 Temmuz Şehitleri' Olarak Değiştirdi - Son Dakika


Advertisement