Adında Mutluluk Olan Apartmandan Bir Etkinlik Daha - Son Dakika
Yerel

Adında Mutluluk Olan Apartmandan Bir Etkinlik Daha

Adında Mutluluk Olan Apartmandan Bir Etkinlik Daha

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde yaşayan Mutlu Yuvam Apartmanı sakinleri, geleneksel hale getirdikleri sosyal etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek, yöneticileri Erkan Çörez’in yaş gününü aralarında hazırladıkları programla kutladılar.

02.02.2017 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde yaşayan Mutlu Yuvam Apartmanı sakinleri, geleneksel hale getirdikleri sosyal etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek, yöneticileri Erkan Çörez'in yaş gününü aralarında hazırladıkları programla kutladılar.

Zaman zaman bir araya gelen aileler, ortak faaliyetlerde günümüzde artık kaybolmaya yüz tutan güzel komşuluk ilişkilerini geliştiriyorlar. Bütün ailelerin çocukları ile birlikte katıldığı etkinliklerinden biri de doğum günü partisi oldu. Aileler, kendi aralarında hazırladıkları yaş pasta, börek, çörek gibi yiyeceklerle tüm apartman sakinleriyle beraber oturarak hoş sohbet içinde içinde yiyerek, apartman yöneticiliği yapan 51 yaşına giren Erkan Çörez'e sürpriz yaparak birlikte kutlamanın mutluluğuna vardılar.

"Bizler aynı binada oturan aynı ailenin üyeleriyiz"

Büyük sürprizle karşılaşan Erkan Çörez; "Birçok yerde aynı apartmanda oturup birbirini tanımayan, gelip gitmeyen çok aile var. Bu bizim kültürümüze uymaz. Bizler aynı binada oturan aynı ailenin üyeleriyiz. İyi ve acı günlerimizde bir olmaya, birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Bu benim için büyük sürpriz oldu. Çok mutlu oldum. Bu etkinliği hazırlayan komşularıma ayrıca çok teşekkür ediyorum" diye belitti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adında Mutluluk Olan Apartmandan Bir Etkinlik Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement