Adını Kalbime Yazdım'ın Doktor Selin'ini Evlendirmek İstiyorlar - Son Dakika
Güncel

Adını Kalbime Yazdım'ın Doktor Selin'ini Evlendirmek İstiyorlar

Adını Kalbime Yazdım\'ın Doktor Selin\'ini Evlendirmek İstiyorlar

Doktor Selin'i Aybike Turan, 3 aydır çekim için yaşadığı Mardin'de, yöre halkının kendisini evlendirmek istemesinden dolayı ilginç günler yaşıyor.

18.01.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV ekranlarının sevilen dizisi 'Adını Kalbime Yazdım' dizisinin Doktor Selin'i Aybike Turan, 3 aydır çekim için yaşadığı Mardin'de, yöre halkının kendisini evlendirmek istemesinden dolayı ilginç günler yaşıyor.

Daha önce Arka Sıradakiler Umut dizisinde bir lise öğrencisi olan Türkan'ı canlandıran genç oyuncu, 'Adını Kalbime Yazdım' dizisindeki Doktor Selin olarak, hem ekrandaki izleyenlerin hem de özel plato olarak Mardin Midyat'taki takipçilerinin sevgisini kazandı.

25 yaşındaki genç oyuncu, "Çekimler için 3 aydır Mardin Midyat'tayız. Burada diziyi izleyen halkın sevgisini birebir alıyorum. Ancak ilginç şeyler de yaşıyorum. Mesela benim yaşımdaki bir kızın burada kesinlikle evlenmiş ve çocuklarının olduğunu söyleyen ve benim de evlenmemi arzu eden çok sayıda sevenim oluştu. Hatta çok kişinin yanıma gelip 'Senin gibi güzel bir kız evlenmeli mutlaka. Sana bir kısmet bulalım' diyorlar. Burada 16 yaşındaki kızların evlendiğini duyuyorum. Buranın halkına göre ben çoktan evde kaldım sanırım' diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adını Kalbime Yazdım'ın Doktor Selin'ini Evlendirmek İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement