Adıyaman 1954 Spor, Elaziz Belediyespor ile Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Adıyaman 1954 Spor, Elaziz Belediyespor ile Karşılaşacak

Adıyaman 1954 Spor, Elaziz Belediyespor ile Karşılaşacak

Türkiye Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Pazar günü deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak.

04.02.2016 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Pazar günü deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak.

Şampiyonluk yolunda devam ettiklerini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktörü Telat Özden "Sezonun ikinci yarısıyla birlikte geri sayım başladı ve bizim için artık her maç çok önemli. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Takım olarak sezonun ilk yarısında iyi bir hava yakaladık ve ikinci yarının ikinci maçında da oynadığımız futbol ve aldığımız galibiyet bizleri sevindirdi. Pazar günü ve önümüzdeki Çarşamba günü olmak üzere iki maçı üst üste oynayacağız. Oynadığımız futbol ve taraftarımızın desteği devam ettiği sürece bu takım çok daha iyi şeyler yapacaktır. Daha önce belirttiğim gibi takım olarak kendi gücümüzü, oyunumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıttığımız takdirde iki deplasmandan da puan ve puanlarla döneceğimizden eminim. Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahamızda oynadığımız futbol, atılan gollerde ve elde ettiğimiz galibiyette taraftarımızın çok büyük katkısı oldu. Tribünlerde bayan taraftarlarımızı, çocuklarımızı görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu inanç, bu destek sürdüğü sürece inşallah iki maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Üç gün arayla çok önemli iki maça çıkacaklarını belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Abuzer Şahin ise, "Takımımız taraftarımızın da desteğiyle çok iyi bir hava yakaladı. Üst üste aldığımız galibiyetler neticesinde ilk yarıyı grubumuzda lider olarak tamamladık. İkinci yarı da elde ettiğimiz galibiyetle ve bir maç eksiğimize rağmen grupta lider durumdayız. Pazar günü deplasmanda grubumuzun güçlü ekiplerinden Elaziz Belediyespor ile Çarşamba günü ise yine deplasmanda Malatya Yeşilyurt Spor ile erteleme maçımızı oynayacağız. Teknik heyetimiz ve bizler takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Takım olarak kendi gücümüzü, becerimizi ve performansımızı bu iki maça yansıttığımız takdirde iki maçtan puan ve puanlarla dönüp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Takım olarak şampiyonluğa doğru adım adım ilerlediklerini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özsayın, takımda bu futbol, tribünde taraftarın desteği ve duası olduğu müddetçe bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağını ifade ederek, Pazar günü ve Çarşamba günü her iki maçı da kazanıp yollarına devam edeceklerini söyledi.

Hafta boyunca antrenmanlarını sürdüren Adıyaman 1954 Spor Kulübü Cumartesi günü Elazığ'a hareket edecek. Pazar günü oynayacağı Elaziz Belediyespor maçının ardından Malatya'ya geçerek Çarşamba günü erteleme maçında Malatya Yeşilyurt Spor ile karşılaşacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adıyaman 1954 Spor, Elaziz Belediyespor ile Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement