Adıyaman 1954 Spor Kulübü Yeni Hocasıyla Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Yeni Hocasıyla Anlaştı

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Yeni Hocasıyla Anlaştı

Adıyaman’ın BAL Liginde mücadele eden tek takımı Adıyaman 1954 Spor, Ali Nail Durmuş ile anlaştı.

15.07.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın BAL Liginde mücadele eden tek takımı Adıyaman 1954 Spor, Ali Nail Durmuş ile anlaştı.

Fenerbahçe, Bursaspor gibi takımlarda top koşturan ve son olarak 3. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor'u çalıştıran Ali Nail Durmuş, Adıyaman 1954 Spor ile el sıkıştı. Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Sportif Direktör Fikret Keleş, Teknik Direktör Ali Nail Durmuş, yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu yönde önemli transferler yaptıklarını belirterek, "Kulübümüz Adıyaman 1954 Spor, ilimizi temsil edecek. Şehrin tanıtımı katkı anlamında görevimiz yeni başlıyor. Taraftarımıza ve Adıyaman halkına şampiyonluk sözü verdik. Bu sorumlulukla sezona başlayacağız. Bu takımın bu günlere gelmesinde pay sahibi olan Teknik Direktörümüz Fikret Keleş ile bir karar aldık. Profesyonelleşmeyi, kurumsallaşmayı önümüze hedef koyup bu bilinçle yola çıktık. Fikret Keleş hocamız sportif direktör olarak görevine devam edecek. Bu yönde yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Ali Nail Durmuş hocamızla anlaşma sağladık. Transferlere başladık. Emrah Tanta, Emrah Yücetaş, Lucas Sebastian Rodriguez, Volkan Kabadayı ile iç transferlerimizi yaptık. Bundan sonra kamp yapacağız. Hocalarımızın eksik gördüğü yerlere takviyeler yapacağız. Zaten iskelet kadromuzu bozmadık. Kaliteli takviyelerle şehrin arzuladığı şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" dedi.

Ali Nail Durmuş ise, Adıyaman 1954 Spor Kulübünde olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "İlk görüşme yaptığımızda Hüseyin Koç başkanın tavrı ve duruşu bu kararı vermeme neden oldu. Bu güne kadar hep zor takımlarda çalıştım. Burada hedefin olması önemlidir. Kendim burada olmamdan dolayı mutlu ve iyi hissediyorum. Taraftarı ile birlikte bu takımın, profesyonel kademeye çıkartarak, kurumsal kimliğine kavuşması için çaba harcayacağız. Takımın geçen seneki kadrosunda iyi oyuncuların olduğu yönündü bilgim var. Eksik yerler için yeni futbolcular için görüşmeler yapacağız. Burada heyecan ve enerji duyacağımı, takıma katkı anlamında iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum. Yardımcı hocamız ve kaleci hocamızla birlikte çalışacağız. Taşların tam yerini oturduğu, hedefi ulaşma anlamında ciddi bir organizasyon görünüyor. Hedefe ulaşmak için bu birlik ve beraberlik gerekiyor" dedi.

Sportif Direktör Fikret Keleş, takım olarak güzel başarılar elde ettiklerini belirterek, "Eğer bir ilde sosyal, kültürel, sportif anlamda bir şeyler varsa ve basının ilgisi varsa iyi işler yapılıyor demektir. Bu akşamki ilginizden dolayı teşekkür ederim. 10 yılda önce çok amatörce başladığımız, basamak basamak geldiğimiz bu süreçte bir kente mal olan bir takım getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yetenekli sporculardan kuruldu. Şehre mal olacak bir yapıya gelmiş durumdayız. Esas işimiz bu saatten sonra başlıyor. Amatör ruh ve profesyonel yaklaşımla gelmiştik. Bundan sonra tamamen profesyonel düşüneceğiz. Türk futboluna mal olmuş bir hocamızı takımın başına getirmeyi uygun gördük. Şampiyon olmaya aday bir takımla yolumuza devam edeceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman 1954 Spor Kulübü Yeni Hocasıyla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement