Adıyaman Bakan Akdağ: Avrupa 16 Nisan'dan Sonra Yanlışından Dönecek - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Bakan Akdağ: Avrupa 16 Nisan'dan Sonra Yanlışından Dönecek

Bakan Akdağ: Avrupa 16 Nisan'dan sonra yanlışından dönecek (ek)5)STK TEMSİLCİLERİNE KONUŞTUSağlık Bakanı Recep Akdağ, Organize Sanayi Bölgesinde Türk Telekom Çağrı Merkezi açılışına katıldı.

22.03.2017 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Akdağ: Avrupa 16 Nisan'dan sonra yanlışından dönecek (ek)

5)STK TEMSİLCİLERİNE KONUŞTU

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Organize Sanayi Bölgesinde Türk Telekom Çağrı Merkezi açılışına katıldı. Açılışını gerçekleştirdiği merkezi dolaşan Bakan Akdağ, bu sırada gelen bir telefonu da 'Ben Sağlık Bakanı Recep Akdağ' diye yanıtladı. Telefon eden vatandaşa yapılan hizmeti anlatan Akdağ, hizmetin memnuniyet verici olduğunu vurguladı.

Akdağ, açılışın ardından Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Bölge Müdürlüğü salonunda STK temsilcileri ile yapılan toplantıya katıldı. Basına kapalı gerçekleşen toplanan ardından gazetecilere konuşan Bakan Akdağ, referandum ile ülkenin geleceğinin oylanacağını ifade etti. Türkiye'nin geleceğine milletin karar vereceğini vurgulayan Akdağ, "Biz kendi geleceğimizi kendimiz tayin edeceğiz, bu millet böyle bir millet. Avrupalılara bakarsanız zamanında da Kurtuluş Savaşı'nda Amerika mandacıları, İngiliz muhipleri vardı, onlara da sorarsanız başka bir çare yoktu. Halbuki biz tam bağımsızlığın, özgürlüğün bu ülke için olmazsa olmaz olduğunu biliyoruz. Bu referandum milletin iradesi dışındaki her türlü vesayetin Allah'ın izniyle sonu olacaktır."

Adıyaman Bakan Akdağ: Avrupa 16 Nisan\'dan Sonra Yanlışından Dönecek
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Bakan Akdağ: Avrupa 16 Nisan'dan Sonra Yanlışından Dönecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement