Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, Deplasmandan Galibiyetle Döndü - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, Deplasmandan Galibiyetle Döndü

Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Muğla Köyceğiz Belediyespor’u 27-39 mağlup etti.

14.11.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Muğla Köyceğiz Belediyespor'u 27-39 mağlup etti.

Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, ligin yedinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Muğla Köyceğiz Belediyesi'ni 27-39 yendi. Aldığı galibiyetle puanını 10'a çıkaran Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı, dördüncü sıraya yükseldi. Bir maçı eksik olan Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı, deplasmanda aldığı galibiyetle önümüzdeki hafta şampiyonluğun güçlü adaylarından İzmir Büyükşehir Belediyespor ile kendi evinde karşılaşacağı maç öncesi moral depoladı. Muğla deplasmanı ile ilgili değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyesi Hentbol Kulübü Başkanı Aykut Dündar, elde ettikleri galibiyetten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu sezon şampiyonluk hedefimize ulaşabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu hedef doğrultusunda da gerek evimizdeki gerekse deplasmandaki bütün maçları kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Şimdiye kadar bu hedefimizi büyük anlamda gerçekleştirdik. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle bu sezon şampiyon olacağız. Tüm taraftarlarımızı gelecek hafta kendi evimizde oynayacağımız İzmir Büyükşehir Belediyespor maçına bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, Deplasmandan Galibiyetle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement