Adıyaman- Besni?de Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman- Besni?de Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adıyaman- Besni?de Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, kontrolden çıkarak devrilen otomobildeki bir kadın öldü, 2 kişi ise yaralandı.

27.08.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, kontrolden çıkarak devrilen otomobildeki bir kadın öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Köseceli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Adıyaman'dan Gaziantep'e giden 31 yaşındaki Muhammed Bilir yönetimindeki 02 HL 191 plakalı otomobil, Köseceli Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Muhammed Bilir ile otomobilde bulunan 40 yaşındaki Saime ile 36 yaşındaki Rukiye Bilir ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Rukiye Bilir, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tedavisi süren diğer 2 yaralanın ise durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman- Besni?de Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa, 9 günlük bayram tatili süresince 500 bin ziyaretçi ağırladı
    15:57 Şanlıurfa, 9 günlük bayram tatili süresince 500 bin ziyaretçi ağırladı

    Türkiye'de 9 günlük bayram tatili süresince yaklaşık 500 bin ziyaretçi, Şanlıurfa'ya akın etti. Kentte yoğunluk yaşanırken, esnaf da memnun oldu. Şanlıurfa Turist Rehberleri Odası Genel Sekreteri Müslüm Çoban, yıl sonunda 2 milyon ziyaretçi sayısını geçeceklerini belirtti. Esnaf da yoğunluktan dolayı siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını ifade etti.

  • Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı
    15:57 Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı

    Aksaray'da bir evden 300 bin liralık ziynet eşyası, 200 bin liralık da elektronik malzeme çalan ve sonra da eşyaları kırıp parçalayan hırsızlar polisin operasyonuyla yakalandı. Evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında 'Hırsız da böyle mi yapar?' diye sitem etti. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Merkez Bankası zararının sorumlusu Erdoğan'dır
    15:56 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Merkez Bankası zararının sorumlusu Erdoğan'dır

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Bankasının açıkladığı 818 milyar liralık zararla ilgili eleştirilerde bulundu. Özel, Recep Tayyip Erdoğan'ın yanlış politikaları ve liyakatsiz kişilere verdiği emirler sonucu ülkenin perişan olduğunu belirtti. Ayrıca, depremin maliyeti kadar zararın da halka ödettirildiğini ifade etti. Özel, ekonomik sorunları çözmek için halkla paylaşacakları çözüm önerilerini de duyuracaklarını söyledi.

  • Japonya Dışişleri Bakanı İsrail'in Gazze'ye olası kara saldırısını eleştirdi
    15:54 Japonya Dışişleri Bakanı İsrail'in Gazze'ye olası kara saldırısını eleştirdi

    Japonya Dışişleri Bakanı Kamikava Yoko, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine yönelik olası kara saldırısının daha fazla mağdur oluşturabilecek felakete neden olabileceğini belirterek bunun da insani yardım faaliyetlerinde gittikçe artan bir zorluğa yol açacağını, ülkesinin bu duruma müsamaha gösteremeyeceğini söyledi. Bakan Kamikava, düzenlediği basın toplantısında, bölgede çok sayıda Filistinli mültecinin toplandığına dikkati çekerek Japonya'nın, İsrail'in Refah'a olası askeri saldırısından derin endişe duyduğunu vurguladı.

  • Kayseri'de 32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı
    15:53 Kayseri'de 32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 'Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan 32 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı. Cezaevi firarisi R.B. (56), düzenlenen operasyonla gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

  • İzmir'de Asayiş Uygulamasında Yakalanan Şüphelilerden 14'ü Tutuklandı
    15:53 İzmir'de Asayiş Uygulamasında Yakalanan Şüphelilerden 14'ü Tutuklandı

    İzmir'de yapılan asayiş uygulamasında yakalanan şüphelilerden 14'ü tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, ruhsatsız silahlar, uyuşturucu maddeler ve çalıntı motosikletler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 14'ü adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Ayrıca, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 12 kişiye işlem yapıldı ve 410 kişiye yoklama kaçağı olduğu belirlendi.

  • Muğla'da Narkotik Operasyonunda 124 Kişi Gözaltına Alındı
    15:51 Muğla'da Narkotik Operasyonunda 124 Kişi Gözaltına Alındı

    Muğla'da narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda 124 kişi gözaltına alınırken, 7 kişi tutuklandı. Operasyonlarda toplamda 541 gram esrar, bin 213 gram skunk, 31 gram metamfetamin, 21 gram kokain, 32 gram eroin, 396 adet sentetik hap ve diğer uyuşturucu madde ve malzemeler ele geçirildi.

  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı: Bodrum'un su sorunu çözülmeli
    15:50 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı: Bodrum'un su sorunu çözülmeli

    Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, Bodrum'un su sorununun çözülmesi için kayıp kaçakları minimize edecek, çevre ve insan sağlığı açısından ve su kalitesini de yüksek tutarak maliyetleri minimize edecek çözümlerin bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Özçelik, turizm sezonunun başlaması ve artan sıcaklıklarla birlikte Bodrum'un içme suyu kullanma suyu ve sulama suyu açısından oldukça kritik bir döneme doğru girdiğini söyledi.

  • Bilecik'te 225 Proje Uygulanacak
    15:50 Bilecik'te 225 Proje Uygulanacak

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ün başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, il genelindeki projeler ele alındı. Bu sene ilde uygulanacak olan 225 projeden 17'si tamamlandı, 29'u ihale aşamasında, 56'sına henüz başlanmadı ve 123'ü devam ediyor. Projelerin toplam maliyeti ise 8 milyar 641 milyon 889 bin lira olarak açıklandı.

  • Hava Sıcaklıkları Bu Hafta Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyredecek
    15:49 Hava Sıcaklıkları Bu Hafta Mevsim Normallerinin Üzerinde Seyredecek

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, yaptığı açıklamada, bu hafta yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceğini belirtti. En yüksek sıcaklıkların Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görüleceğini söyleyen Çelik, Adana'da 32 dereceye kadar çıkabileceğini ifade etti. Batı bölgelerinde ise aralıklarla yağış bekleniyor. Ankara'da cumartesiye kadar yağış olmayacağını ve sıcaklıkların hafta sonu 22 dereceye düşeceğini aktaran Çelik, İstanbul'da ise perşembe ve cuma günü kısa süreli sağanak beklendiğini ve hafta sonu sıcaklıkların 19-20 dereceye kadar düşeceğini söyledi. İzmir'de ise gelecek 3 gün boyunca kısa süreli sağanak geçişi bekleniyor ve hafta sonuna doğru sıcaklıkların 4-5 derece düşeceği ancak yine de mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.


Advertisement