Adıyaman'da Ak Partililer'den MHP ve Dbp?ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Ak Partililer'den MHP ve Dbp?ye Ziyaret

Adıyaman\'da Ak Partililer\'den MHP ve Dbp?ye Ziyaret

Adıyaman'da AK Partililer'den MHP ve DBP'ye ziyaret Adıyaman'da, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ve DBP İl başkanlarını ziyaret etti.

17.03.2015 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da AK Partililer'den MHP ve DBP'ye ziyaret

Adıyaman'da, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ve DBP İl başkanlarını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, beraberinde yönetim kurumlu üyeleriyle birlikte öğleden sonra MHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Partililer, daha sonra DBP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, seçim öncesi ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, "Bu seçim startında Adıyaman'ın tarihine dokusuna, kültürüne, geleneğine bizim hukukumuza uygun bir seçim startına birlikte bir anlayışla, uzlaşıyla, Adıyaman'ımızın genel kanaatiyle hakim olan toplumsal yapısına uygun olan bir şekilde siyaset süreci yaşamak temennisini iletmek için buradayız" dedi.

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün ise "Bu topraklarda yüz yıllardır beraber yaşayan halk olarak beraber daha uzun daha güzel mutlulukları çocuklarımıza armağan edeceğimiz bir yarın dileği ile gerçekten toplumda yaşamak mahkumiyetinde olduğu için değil beraber yaşam kültürünü geliştirdiği için o manada bir birliktelik siyasi görüşümüz ne olursa olsun bu topraklar hepimize aittir ve yaşama kültürünü geliştireceğiz" diye konuştu.

DBP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Küçükkelepce de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bizleri ziyaretleri son derece bizleri memnun etmiştir. Bu tür ziyaretler hem Adıyaman için hem partiler arasındaki diyaloğu kuvvetlendirdiği için çok olumlu ziyaret olmuştur" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Ak Partililer'den MHP ve Dbp?ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement