Adıyaman'da Asayiş - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Asayiş

Adıyaman’da böcek ilacı içtiği iddia edilen çocuk zehirlendi.

09.06.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da böcek ilacı içtiği iddia edilen çocuk zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Mahallesi  2556 sokaktaki evlerinde ailesinin biran dalgınlığından yararlanan 3 yaşındaki Elif Yaşar, evde bulunan böcek ilacını içmesi sonucunda zehirlendi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Telefonda dolandırıcılık iddiası

Adıyaman'da bir kişi telefonda görüştüğü bayan tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, il merkezinde Abudurrahman A'nın telefonuna bir bankadan çektiği krediden dolayı masraflarının geri alınabileceği yönünde mesaj geldi. Bunun üzerine, söz konusu numarayı arayan Abdurrahman A, bir süre görüştükten sonra kredi kart bilgilerini kadına verdi.

Telefon görüşmesinden sonra kredi kartındaki hesabını kontrol eden Abdurrahman A, 99 TL'sinin alındığını fark etmesi üzerine, suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Adıyaman'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sedat Öztürk yönetimindeki  02 HC 817 plakalı motosiklet, Mehmet Akif Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde Nevzat Ödemiş idaresindeki 02 HD 321 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Öztürk, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Parkta bulunan mermi patladı: 1 yaralı

Kahta ilçesinde bir parkta bulduğu mermiyi patlatan çocuk yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle 1104 sokaktaki Özgürlük parkında oynayan Suat K (13), yerde kuru sıkı tabanca mermisi buldu. Mermileri taşla ezmeye çalışan Suat K, patlama sonucunda yaralandı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından, Kahta Devlet Hastanesine kaldırılan çocuğun, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

- Adıyaman'da kaza: 1 yaralı

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Orhan Sivritaş yönetimindeki  51 HR 567 plakalı motosiklet, Barboros Hayrettin Mahallesi 1605 sokakta Zeynep Seyhan Demez  idaresindeki 02 HC 541 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Sivritaş, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Üzerindeki uyuşturucuyu atarken yakalandı

Adıyaman'da üzerindeki uyuşturucuyu atarken yakalanan şahıs göz altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ulucami Mahallesi Kale sokakta devriye görevi yapan ekipler, durumundan şüphelenilen bir şahsı durdurmak istedi.

Ekipleri görünce üzerinden bir maddeyi yere attığı iddia edilen E.E, gözaltına alındı.

Yere atıldığı öne sürülen paketten 7 gram esrar maddesi çıktı.

- Besni'de bıçaklı kavga: 1 yaralı

Besni ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Korupınar Mahallesi Adıyaman yolu üzerinde Ufuk A. ile İsrafil D. Arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsrafil D, üzerinde taşıdığı bıçakla, Ufuk A'yı yaraladı.

Kavgada ağır yaralanan Ufuk A, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili İsrafil D. Gözaltına alındı.

- Dolandırıcılık iddiası

Kahta'da bir öğretmenin 2 kişiden altın ve para alarak onları dolandırdığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan R.B, paraya ihtiyacı olduğunu belirterek, İ.G. ve G.K'den para istedi.

Bunun üzerine İ.G, bir bilezik, iki cumhuriyet altını ile 3 bin 300 TL para verdiği, G.K'nin ise 3 bilezik, 11 küçük altın, 5 cumhuriyet altını ve 700 TL para verdiği iddia edildi.

Para ve altını aldıktan sonra ortadan kaybolduğu öne sürülen R.B'nin bulunması için iki vatandaş, zanlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement