Adıyaman'da Asayiş - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Asayiş

Adıyaman\'da Asayiş

Kaçak avlananlara geçit yok.

12.06.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da kaçak avlanan 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Merkeze bağlı Yazıca köyünde Atatürk Barajı kenarında devriye görevi yapan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, barajda kaçak avlanan M.E'yi suçüstü yakaladı.

Malzemelerine el koyan ekipler, şahsa 957 TL ceza kesti.

Ayrıca barajın bir başka yerinde kaçak avlanan V.A. da malzemeleriyle birlikte yakalandı. Şahsın malzemelerine el koyan Jandarma ekipleri, 957 TL de idari para cezası kesti.

Şantiyede kaçak çalışan 5 Suriyeli yakalandı

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı Doyran köyünde, bir şantiyede yaptığı denetimde, Suriye uyruklu 5 kaçak işçi tespit etti.

Olayla ilgili gözaltına alınan B.Y, A.E, H.U, B.Ü, H.B. ve B.Ü. yapılan işlemlerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

55 dönüm buğday ekili alan yandı

Gerger ilçesinde maydana gelen yangında 55 dönüm hasadı yapılmamış buğday yandı.

Edinilen bilgiye göre, Kaşyazı köyünde hayvan otlatan İ.Ç(16)'nin, içtiği sigarının söndürülmeden atılması yüzünden yangın çıktığı iddia edildi. Kısa sürede etkili olan yangın 4 kişiye ait 55 dönümlük hasadı yapılmamış buğdayın yanmasına neden oldu.

Yangın diğer ekili alanlara kavuşamadan Belediyeye ait itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Besni'de kaza

Besni ilçesinde meydana gelen tragik kazasında 5 küçükbaş hayvan telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Çalıca köyünde Besni - Adıyaman karayolunun 7. kilometresinde E.A. yönetimindeki 38 BN 108 plakalı otomobil, önüne çıkan küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı.

Kazada 5 hayvan telef oldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

40 dönülmük arpa tarlası yandı

Kahta ilçesinde çıkan yangında 40 dönümlük hasadı yapılmamış arpa tarlası yandı.

Edinilen bilgiye göre, Çaltılı köyü Karadut mezrasında M.K'ya ait 40 dönümlük arazide, elektrik tellerinin oluşturduğu kıvılcımların alev alması sonucunda yangın çıktı.

Kısa sürede etkili olan yangında, Kahta Belediyesine ait itfaiye ve köy halkının desteği ile kontrol altına alındı. Yangında 40 dönüm arpa ekili alan kül oldu.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'da iş kazası

Merkeze bağlı Yarmakaya köyünde kolunu makineye kaptıran işçi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, köydeki bir un fabrikasında çalışan H.M.Y (41), fabrikaya gelen buğdayları helezyon makinesine aktardığı sırada, sağ kolunu makineye kaptırdı.

Kazada ağır yaralanan işçi, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralının durumunun ciddi olduğu bildirildi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement