Adıyaman'da Bayram Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Bayram Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 7 Yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, biri hamile kadın 3 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

08.10.2014 08:31  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, biri hamile kadın 3 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

İlk kaza, Adıyaman- Kahramanmaraş karayolu Belören beldesi yol ayrımında meydana geldi. Adıyaman istikametinden Kahramanmaraş istikametine gitmekte olan Nazım Alptekin 02 EH 412 plakalı tır, sürücüsünün yolda bulunan koyun sürüsüne çarpmamak için direksiyonu kırmasıyla Kahramanmaraş istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Ahmet Kaykı idaresindeki 44 NV 587 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan Döndü Didin, hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından otomobilde bulunan Emine (21) ile 7,5 aylık hamile olan Ayşe Kaykı (25) Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emine Kaygı ve Ayşe Kaygı karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

Diğer kaza ise, Adıyaman-Kahramanmaraş karayolu Balkar beldesinde meydana geldi. Balkar beldesi girişinde bulunan petrol istasyonundan çıkan Hacı Ali Er idaresindeki 02 EH 283 plakalı otomobil, Kahramanmaraş istikametinden Adıyaman istikametine gitmekte olan Hakan Kömeağaç idaresindeki 27 UK 875 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri Hacı Ali Er, Hakan Kömeağaç ile otomobillerde bulunan Ramazan Er, Selver Kömeağaç ve Fatık Kömeağaç yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gölbaşı devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumları ciddi olan Hacı Ali Er ile Selver Kömeağaç Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazalarla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Adıyaman\'da Bayram Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 7 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Bayram Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement