Bayramı Çocuklar Güneş Altında, Protokol Gölgede Kutladı - Son Dakika
Güncel

Bayramı Çocuklar Güneş Altında, Protokol Gölgede Kutladı

Bayramı Çocuklar Güneş Altında, Protokol Gölgede Kutladı

Adıyaman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasında protokol üyeleri platformda gölgede otururken, çocuklar ve aileleri sıcak havada güneş altında kaldı.

23.04.2016 14:03  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valiliği önündeki alanda yapılan 23 Nisan kutlamalarına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, kamu kurumları ve STK temsilcileri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

GÜNEŞ ALTINDA BEKLEDİLER

Törene katılan protokol üyeleri alana kurulan platformda otururken, küçük çocuklar ise hava sıcaklığının 23 derece olduğu alanda güneş altında bekledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan törende Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, 23 Nisan'ın önemini anlattı.

TÖREN 2 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 2 saat süren etkinlik, halk oyunları ekibi ve öğrencilerin hazırladıkları gösterilerin sergilenmesi ve geçit töreni ile sona erdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramı Çocuklar Güneş Altında, Protokol Gölgede Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ali: TBMM nin acilis yil donumu bunu cocuklara bayram olsun diyenler cicuklari eziyorlar torenlerde gunes aktinda yagmurda kutlayan onlar onlari tiytatro lojasindan izleyenker zevklerini tatmin edfiyorlar,bayraminiz kutlu olsun kucuk cocuklar!!!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement