Adıyaman?da Demokrasi İçin 100 Kurban Kestiler - Son Dakika
Güncel

Adıyaman?da Demokrasi İçin 100 Kurban Kestiler

Adıyaman?da Demokrasi İçin 100 Kurban Kestiler

Adıyaman'da demokrasi için 100 kurban kestilerADIYAMAN'da, STK ve vatandaşlar tarafından darbenin püskürtülmesinin ardından demokrasi ve şükür için 100 kurban kesildi.

23.07.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da demokrasi için 100 kurban kestiler

ADIYAMAN'da, STK ve vatandaşlar tarafından darbenin püskürtülmesinin ardından demokrasi ve şükür için 100 kurban kesildi.

Adıyaman Valiliği önünde düzenlenen programa Vali Abdullah Erin, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, STK temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Valilik önüne getirilen koyunlar okunan duaların ardından kesildi. Kesilen kurbanların etleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi tarafından muhtaç ailelere dağıtımı yapılacak.

STK temsilcileri ve kurban bağışlayan vatandaşlar adına açıklamada bulunan İHH Adıyaman Temsilcisi Fadıl Akkuş, 15 Temmuz 2016 gecesi çok ağır bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldığını belirterek şöyle dedi: "Halkımız bu darbenin gerçekleşmemesi adına şükür maharetinde kurban kestik. Kurban kesmedeki amacımız şuydu evvela şehitlerimiz adına buradan elde edilen sevap onlara atfedilmek adına aynı zamanda ülkemizde bu tür ağır sıkıntılar milletimize zarar verecek bu darbe sonucu ülkemizi sıkıntıya sokacak bu tür olumsuzlukları tekrar yaşamayalım diye kurban kestik. Bu kurbanla akan kan inşallah başka insanlarımızın kanının akmamasına inşallah vesile olur. Kestiğimiz kurbanların etlerini inşallah toplamda bin aileye dağıtımı yapılacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman?da Demokrasi İçin 100 Kurban Kestiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement