Adıyaman'da "Huzur 02" Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da "Huzur 02" Operasyonu

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentin birçok noktasında eş zamanlı ve iki etap olarak gerçekleştirilen denetimlerde, 103 araç kontrol edildi, bin 732 kişinin kimlik bilgileri sorgulandı, 48 iş yeri denetlendi.

29.08.2015 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentin birçok noktasında eş zamanlı ve iki etap olarak gerçekleştirilen denetimlerde, 103 araç kontrol edildi, bin 732 kişinin kimlik bilgileri sorgulandı, 48 iş yeri denetlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, huzur ortamının devamının sağlanması ve aranan şüphelilerin yakalanması amacıyla 800 polisin katılımıyla il genelinde denetim yaptı. Atatürk Bulvarı, Gölbaşı Caddesi, kentin giriş ve çıkışları başta olmak üzere çeşitli noktalarda gerçekleştirilen denetimlerde 103 araç ekiplerce durduruldu, bin 732 kişi sorgulandı.

Denetimlerin ilk etabında aranan 2 kişi yakalandı, bir şahsın üzerinden 10 gram esrar çıktı.

Ayrıca iki araca 3 bin 750 lira ceza yazıldı.

"Huzurun devamı için 24 saat ayaktayız"

İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adıyaman'da denetimlere ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Birinci denetimlerde olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Salmaner, denetimlerin devam edeceğini, şok uygulamalarla şehrin değişik noktalarında ekiplerin denetimler yaptığını kaydetti.

Son operasyona ilçeleri de kattıklarını anlatan Salmaner, şunları kaydetti:

"Bu 'huzur 02' denetimlerimizde bu kez ilçelerimizde de bu operasyonları başlattık. 8 ilçemizde 800'e yakın polisimizle bütün umumi açık yerlerde bu uygulamayı yapacağız. Ben olumlu sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Adıyaman halkı şunu bilsin, biz huzurun devamı için 24 saat ayaktayız. Bu uygulamalarla değil günün her saatinde, haftanın her gününde emniyet müdürlüğü olarak halkımızın hizmetindeyiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da 'Huzur 02' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement