Adıyaman'da Kardeş İller Yüzme Projesi Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Kardeş İller Yüzme Projesi Müsabakaları Yapıldı

Adıyaman\'da Kardeş İller Yüzme Projesi Müsabakaları Yapıldı

Spor Genel Müdürlüğü ile Yüzme Federasyonu başkanlığının 2014 yılında hayata geçirmiş olduğu kardeş iller yüzme projesi müsabakaları gerçekleştirildi.

19.04.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Genel Müdürlüğü ile Yüzme Federasyonu başkanlığının 2014 yılında hayata geçirmiş olduğu kardeş iller yüzme projesi müsabakaları gerçekleştirildi.

100. Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakalara, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Adıyaman'dan 35, Elazığ'dan 35, Siirt'ten 24, Van'dan 35, Şanlıurfa'dan ise, 19 kişi olmak üzere toplam 148 sporcu müsabakalarda kıyasıya yarıştı. Yarışmalarda bir konuşma yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Sporcuların, müsabaka, deneyim, tecrübe ve kabiliyetlerini artırmaktır. Ayrıca bu yarışmalarda başarılı olan sporcuları tespit ederek olimpik yüzme eğitim merkezlerine kazandırmaktır. Ben sporcularıma başarılar diliyor, emeği geçen herkese ise, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem ise, "Adıyaman'ın dört bir yanından toplam 148 sporcu kardeşimiz buraya gelerek müsabakalara katılmış ve burada sporcu kardeşlerimizle beraber olmak mutluluk verici ben bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Kardeş İller Yüzme Projesi Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement