Adıyaman'da Kılıçdaroğlu?na Yönelik Saldırıya Tepki - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Kılıçdaroğlu?na Yönelik Saldırıya Tepki

Adıyaman\'da Kılıçdaroğlu?na Yönelik Saldırıya Tepki

Adıyaman'da Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya tepkiVIDEO YOKADIYAMAN'da, CHP il teşkilatı, Artvin'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik dün düzenlenen terör saldırısına tepki gösterdi.

26.08.2016 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya tepki

VIDEO YOK

ADIYAMAN'da, CHP il teşkilatı, Artvin'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik dün düzenlenen terör saldırısına tepki gösterdi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, şöyle dedi:

" Türkiye'de her sabah kalktığımızda terör örgütü saldırıları sonucunda özellikle bu son günlerde şehitlerimiz oluyor. Artık terör örgütleri düğünlerde de bomba patlatıyor insanları katlediyor. Cizre, Van, Diyarbakır, Bitlis'te bildiğiniz gibi bir hafta içinde çok sayıda insanımız yaralandı ve vefat etti. Bunlar şehit oldu. Türkiye'yi öyle bir noktaya getirdiler ki artık yaşanabilecek bir Türkiye değil. Artvin yolunda sayın genel başkanımıza Kemal Kılıçdaroğlu'na roketlerle saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı kabul etmiyoruz. Genel Başkanımıza bu ikinci saldırı. CHP'nin 130 milletvekili 232 Belediye Başkanı, Belediye meclis üyeleri ile şu bilinmelidir ki Genel Başkanımızı kimseyi yem ettirmeyiz. Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Artık canımıza tak etti. Bıçak kemiğe dayandı derler ya bundan sonraki süreçte genel başkanımızı biz koruyacağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Kılıçdaroğlu?na Yönelik Saldırıya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement