Adıyaman'da Polisler, Şehitler İçin 11 Koyun Kesip, Etleri Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Polisler, Şehitler İçin 11 Koyun Kesip, Etleri Dağıttı

Adıyaman\'da Polisler, Şehitler İçin 11 Koyun Kesip, Etleri Dağıttı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, terör saldırıları ve kazalarda şehit olan meslektaşları için 11 koyun kestirdi, etlerini yoksul ailelere dağıttı.

18.09.2015 12:13  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, son günlerdeki terör saldırıları ve kazalarda şehit olan meslektaşları için para toplayıp 11 koyun kestirdi.

ARALARINDA PARA TOPLADILAR

Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, aralarında topladıkları paralar ile son günlerde yaşanan terör olaylarında ve kazalarda şehit olan polis memurları için 11 koyun kestirdi.

Koyunların kesimi için Özelevler Mahallesi'nde düzenlenen programa; Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba, Emniyet Müdür Yardımcıları Veysel Akkoca, Cem Hasan Patat ve polisler katıldı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından gözleri kapatılan koyunlar, kasaplar tarafından kesildi.

"KAZA VE BELANIN DEFİ İÇİN KESTİK"

Kesilen koyunların kanlarını polislerin kullandığı araçların tekerlerine süren Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba, "Adıyaman Emniyet müdürlüğünün gönüllülük esasına göre personelin kendi arasında topladığı paralarla alınan 11 hayvanı kaza ve belanın defi için kestik. Etleri de daha önce Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği fakir ailelerimize dağıtılacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Polisler, Şehitler İçin 11 Koyun Kesip, Etleri Dağıttı - Son Dakika


Advertisement