Adıyaman'da Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Seçim Güvenliği Toplantısı

Adıyaman\'da Seçim Güvenliği Toplantısı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman’da huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

26.05.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Adıyaman'da huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, jandarma ve emniyet personeli katıldı.

Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında yapılan toplantıda, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler ile güvenlik ve asayişe dair Jandarma ve Emniyet görevlilerince bir sunum yapılarak, izlenecek yasal esaslar masaya yatırıldı.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde güven ve huzuru sağlamayı amaçladıklarını belirterek şunları dile getirdi:

"Daha önceden de olduğu gibi bu seçimlerde de ilimizde huzur ve güven ortamında ülkemizin demokratik düzeyine yakışır başarılı bir seçim gerçekleştirmeyi umut ediyoruz. Bu toplantıyla amacımız, vatandaşımızın hiçbir baskı altında kalmadan hür iradesini sandığa yansıtabilmesini sağlamaktır. Zaten Adıyaman demokratik olgunluğu özümsemiş barışın, huzurun, hoşgörünün, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu bir ildir. Temennimiz, ilimizin sahip olduğu huzur ve hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir. Demokrasimize daha da güç katacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Demirtaş, Adıyaman genelinde 380 bin 845 seçmenin, 1.387 sandıkta oy kullanacağını belirterek, seçim günü 1.196 polis ve 1.654 jandarma olmak üzere toplam 2.850 güvenlik mensubunun görev alacağını söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement