Adıyaman'da 'Yalnız Değilsin Reis' İmza Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da 'Yalnız Değilsin Reis' İmza Kampanyası

Adıyaman\'da \'Yalnız Değilsin Reis\' İmza Kampanyası

ADIYAMAN'da Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla 'Yalnız değilsin reis' isimli imza kampanyası başlatıldı.

06.12.2016 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADIYAMAN'da Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla 'Yalnız değilsin reis' isimli imza kampanyası başlatıldı.

Adıyaman Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, faizlerin düşürülmesiyle ilgili 'Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim' sözleri üzerine destek amacıyla 'Yalnız değilsin reis' isimli imza kampanyası başlattı. Belediye binası önünde açılan stantta başlatılan kampanyanın açılışına; Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Erdem, Adıyaman eski milletvekili Ahmet Doğan, Süryani Kadim Kilisesi Metropoliti Melki Ürek ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada 'Yalnız kaldım' sözü, bizlerin içini burkmuştu. Bu sebeple bu basın açıklamasını ve imza kampanyasını düzenlemeyi uygun gördük. Buradan Adıyaman halkı olarak bütün dünyaya ve sayın Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyoruz; sayın Cumhurbaşkanım bütün dünyaya haykırıyoruz ki, bugüne kadar sizi hiç yalnız bırakmadık, bundan sonra da asla bırakmayacağız. Uçaklara, tanklara karşı göğsümüzü siper ettiğimizde sizi nasıl yalnız bırakmadıysak, bundan sonra faiz ve döviz lobisine karşı da sizleri öyle yalnız bırakmayacağız. Yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yanınızda olduğumuzu fiilen de göstere bilmek için zatıalinizi Adıyaman'a davet ediyoruz. Bu amaçla başlattığımız imza kampanyasında hedeflediğimiz en az 50 bin imzayla sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu tüm dünyaya göstermek istiyoruz."

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar imza atarak kampanyaya destek verdi. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da 'Yalnız Değilsin Reis' İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement