Adıyaman'daki Silahlı Kavga - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'daki Silahlı Kavga

İl Emniyet Müdürü Salmaner, yaralı polisleri ziyaret etti.

07.07.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Besni Emniyet Müdürlüğü önündeki silahlı kavgada yaralanan polis memurlarını evlerinde ziyaret etti.

Fikret Salmaner ve eşi Ayşe Salmaner,  İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ve eşi Seher Avan ile birlikte yaralı polis memurları Halil İncedal ve Numan Çetin'i ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde personelle bir araya gelen Salmaner, burada yaptığı konuşmada, polisin toplumda ayrım yapmaksızın şüpheli ve müştekinin hak ve hukukunu korumak zorunda olduğuna dikkati çekti

Salmaner, şunları kaydetti:

"Huzurun şehri, eğitimin şehri Besni ilçemizde bu olayın olması bizleri üzmüştür. Polisin görevi saldırıyı yapanın da saldırıya maruz kalanın da hak ve hukukunu korumaktır. Polisimiz de bu olayda can kaybı olmaması olayın daha fazla büyümemesi için kanundan aldığı yetkiyi kullanarak üzerine düşen görevi yapmıştır. Müdahale esnasında iki görevlimiz tüfekten çıkan saçmalar ile yaralanmışlardır. Tüm yaralıların olay yerinden  güvenli bir şekilde hastaneye sevkini sağlamışlardır. Olay yerini koruma altına alarak tüm delilleri detaylı bir şekilde incelemişlerdir. Olayı adalete intikal ettirmişlerdir. Temennimiz bundan sonra ilçemizde bu tür üzücü olayların yaşanmamasıdır. Bu olaydan dolayı memurlarıma vatandaşlarımıza geçmiş olsun."

3 Temmuz'da Besni ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 2'si polis 5 kişi yaralanmıştı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'daki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement