Adıyaman'dan Erdoğan'a "Yalnız Değilsin" Desteği - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'dan Erdoğan'a "Yalnız Değilsin" Desteği

Adıyaman\'dan Erdoğan\'a "Yalnız Değilsin" Desteği

Adıyaman Belediyesi tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir defa faiz meselesini çözmemiz gerekiyor.

06.12.2016 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir defa faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım." sözleri üzerine sosyal medyada başlatılan "Yalnız değilsin reis" kampanyasına destek amacıyla imza kampanyası başlatıldı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, belediye binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Beni yalnız bıraktılar, yalnız kaldım" sözlerinin kendilerini üzdüğünü, bu sebeple imza kampanyası yapmayı uygun gördüklerini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacaklarını belirten Kutlu, şöyle devam etti:

"Sayın Cumhurbaşkanım, bütün dünyaya haykırıyoruz ki bugüne kadar sizi yalnız bırakmadık, bundan sonra yalnız bırakmayacağız. Uçaklara, tanklara karşı göğsümüzü siper ettik sizi yalnız bırakmadık. Bundan sonra faiz ve döviz lobisine karşı da sizleri yalnız bırakmayacağız. Yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yanınızda olduğumuzu fiilen de gösterebilmek için Sayın Cumhurbaşkanım sizi Adıyaman'a davet ediyoruz."

Hüsrev Kutlu, en az 50 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını göstermeyi ve Erdoğan'ı Adıyaman'a davet etmeyi amaçladıklarını aktardı.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez de tüm Müslüman coğrafyasının lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüdüğü yolda yalnız olmadığını tüm dünyaya göstermek amacıyla başlatılan imza kampanyasına destek verenlere teşekkür etti.

Adıyaman'ın sadece bugün değil 15 Temmuz'daki darbe girişiminde de ülkesinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında dimdik durarak da desteğini gösterdiğini ifade eden Dimez, "Bugün de tarafımızını belli etmek adına tüm faiz lobilerine, İslam coğrafyası üzerinde emelleri olan ülkelere göstermek adına burada Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldığımızı göstermek için toplandık. Bu güzide kalabalıktan Allah razı olsun." dedi.

Mor Petrus ve Mor Pavlus Kilisesi Bölge Metropoliti Mor Ğriğoryos Melki Ürek de ülkenin birlik ve beraberliği için bir arada olduklarını söyledi.

Birlik ve beraberlik için başlatılan kampanyaya destek olduklarını dile getiren Ürek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın iyiliği ve desteği için herkes burada. Birlik ve beraberlik için aynı yerdeyiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından başlatılan imza kampanyasına vatandaşlar destek verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'dan Erdoğan'a 'Yalnız Değilsin' Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement