Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Gölbaşı Kaymakamı Budan, seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

26.02.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milletçi Hareket Partisi, Demokrat Parti, Barış ve Demokrasi Partisi seçim irtibat bürolarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaymakam Budan, parti ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, partilerin ilçede huzur içinde başlayan seçim rekabetinin seçim sonuna kadar huzur içinde devam etmesi gerektiğini söyledi.

Budan, halkın o görevi o sorumluğu kime uygun görürse kendilerinin de o arkadaşlarla çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Gölbaşı Belediye Başkan adayları da Kaymakam Budan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

- "Seyyah-Bizim İller" projesine Kahta'dan 2 bin genç katılacak

Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hareketlilik projelerinden "Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde" projesinin devamı olan "Seyyah-Bizim İller" projesi kapsamında Kahta ilçesinden 2 bin gencin Adıyaman, Gaziantep ve Şanlıurfa'ya geziye götürüleceğini söyledi.

Hareketlilik projesi ile gençlerin tanışmaları, kaynaşmaları ve gençler arasında diyaloğun artırılmasının amaçlandığını belirten Çiçek, proje kapsamında 3 Mart - 20 Mayıs tarihleri arasında Adıyaman, Gaziantep ve Şanlıurfa'ya yapılacak olan geziye, orta öğretim kurumlarından  bin 40 kız ve 960 erkeğin katılacağını ifade etti.

Projenin kendi imkanlarıyla köyden, kasabadan ve ilçeden dışarıya çıkmamış herhangi bir geziye ve gençlik aktivitelerine katılmamış gençleri kapsadığını vurgulayan Çiçek, hedeflerinin gençleri Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini yerinde göstermek olduğunu aktardı.

Kahta'da Vergi Haftası etkinlikleri

Kahta vergi Dairesi Müdürlüğü Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında  Kahta Kaymakamlığı, Kahta Belediye Başkanlığı ve birçok resmi  kurum ve özel işletmeleri ziyaret etti.

Kahta Kaymakam'ı Metin Esen'i makamında Mal Müdürü Satı Arslan ile birlikte ziyaret eden  Kahta Vergi Dairesi Müdürü İsmet Memiş  Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgi  verdi.

Kaymakam Metin Esen, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, tüm vergi çalışanlarının, esnafların ve vatandaşların vergi haftasını kutladığını ifade etti.

Kahta Vergi Dairesi Müdürü Memiş ise kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi için, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması, vergi idaresi ve mükellef arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için Vergi Haftasını kutladıklarını anlattı.

Vergi Haftası kapmasında daha sonra Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı makamında ziyaret edilerek kurdele takıldı. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement