Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman\'dan Kısa Kısa

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı’nı ziyaret etti.

05.03.2014 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Yetiş, Gölbaşı'na müjdelerle geldiğini ifade ederek, Anadolu Lisesi binasının temelinin birkaç güne kadar atılacağını belirtti.

Sağlık alanında daha kaliteli hizmet almasını sağlayacak olan revize projesinde uzun bir çabadan sonra sona gelindiğini ifade eden Yetiş, "20 aralık tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan hastanenin inşaat yapım sözleşmesi ihaleyi kazanan firma ile karşılıklı imzalandı. Yer teslim aşamasına da gelindi" dedi.

Projenin 550 gün içinde tamamlanacağını, yapım ihale bedelinin 17.5 milyon TL olduğunu vurgulayan Yetiş, "Bir kaç hafta içerisinde inşaatına başlanacak olan bu yeni yatırımla Gölbaşı ilçemizin yataklı tedavi hizmetleri açısından daha nitelikli ve daha verimli hale gelecek" diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için de çalışmaların sürdüğünü bildiren Yetiş, "Doğalgazı pek yakında OSB'ye getireceğiz. O zaman yatırımcı gelecek ve en az 300 kişiye istihdam sağlanacak." diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Milletvekili Yetiş, sırasıyla AK Parti Gölbaşı ilçe teşkilatını, daha sonra AK Parti Seçim İrtibat bürosunu ve esnafı ziyaret etti.

Başkan Yelboğa,  güven tazeledi

Kahta Küçük Sanayi Sitesi Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut başkan Veysel Yelboğa, tekrar başkanlığa seçildi.

Kahta Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen kongre divan başkanlığının seçilmesiyle başladı. Daha sonra Divan Başkanı Zeynel Çelik'in gündem maddelerini okumasıyla devam eden toplantı sonunda seçimlere gidildi.

Üç liste ile yapılan seçimlerin  sonucunda, Veysel Yelboğa 67, Mehmet Güli Armağan 60, Mehmet Oğuzhan ise 8 oy aldı. Ayrıca 12 üyenin katılmadığı seçimde 3 oy da çift kullanıldığı için iptal edildi.

Alınan sonuçlardan sonra Veysel Yelboğa,  iki yıllığına tekrar başkan seçildi.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Yelboğa, demokratik bir ortamda geçen seçimler sonrası üyelere teşekkür ederek, kooperatif bünyesinde üyelirin sıkıntılarının giderilmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Üyelerin bakanlığa olan borçlarının ertelenmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını anlatan Yelboğa, "Bu başvurularımız sonucunda esnafımızın bakanlığa ödemesi gereken borçların taksitlerini iki yıl daha ertelettik. Bunun haricinde kooperatifimiz adına ve ortaklarımızın menfaatine olan bütün çalışmalarda da görev almaya hazırız." diye konuştu. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement