Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, mezuniyet sevinci yaşadı.

12.06.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, mezuniyet sevinci yaşadı.

Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu'ndan 2013- 2014 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrenciler, kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Adıyaman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, ailelerin kendilerine emanet ettiği çocuklarını daha donanımlı bir şekilde evlerine göndermenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Mezun olan öğrencilerin Türkiye'nin geleceği olduğunu ifade eden Gönüllü, "Evlatlarımız geleceğimizdir, ben onların üzerine titrediğimizi ifade etmek istiyorum. Hocalarım da tüm personelimizle bunun için senelerimizi vermekteyiz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından okul birincisi Zübeyir Büyük, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Daha sonra öğrenciler, keplerini havaya fırlattı ve müzik eşliğinde eğlendi.

Törene Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Recep Yarımay, öğretim görevlileri, daire amirleri ve öğrenciler ve velileri katıldı.

Gölbaşı'nda içme su arazası giderildi

İlçede yaklaşık 2 gündür aralıklarla suyun kesilmesine neden olan içme su arızası giderildi.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Özbay, yaptığı açıklamada arızayı gidermek için 2 gündür yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtti.

Su arızasının 1986 yılında faaliyete geçen Erkenek İçme Suyu Boru Hattı'nın Gölbaşı- Malatya karayolunun altında geçen kısmında meydana geldiğini ifade eden Özbay, "Bu boru hattının karayolunun altından geçmesi sonucu karayolu üzerinde yapılan çalışmalar ve karayoluna sürekli hafriyat dökülerek asfaltın yükseltilmesi boru üzerinde ağırlığa neden oluyor. Fazla ağırlığı kaldıramayan boru arıza veriyor" dedi.

Besni, Gölbaşı ilçeleri ile Balkar, Harmanlı beldeleri ve ilçeye bağlı bazı köylere ait içme suyu hattının yol çalışmaları nedeniyle 12-13 metre derinlikte kaldığını belirten Özbay, "2 günden bu yana bütün belediye ekiplerimizle birlikte çalışmaktayız. İlçemize kötü su vermek istemediğimiz için özverili bir çalışma gerçekleştirdik. İlçemize suyu bugün itibariyle serbest bıraktık" diye konuştu. - Adıyaman

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement