Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti milletvekilleri Adnan Boynukara ve Salih Fırat, Beşpınar Vadisi'nde incelemede bulundu.

04.01.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti milletvekilleri Adnan Boynukara ve Salih Fırat, Beşpınar Vadisi'nde incelemede bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Demirtaş, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara ve Salih Fırat ile çalışmaların devam ettiği Beşpınar Vadisi'ne gitti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demirtaş, projenin ilk 3 etabının tamamlandığını ve halkın hizmetine sunulduğunu belirtti.

Beşpınar Vadisi'ndeki çalışmaların sürdüğünü aktaran Demirtaş, "Alanda ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Proje içerisindeki diğer sosyal alanlarında bir an önce hizmete sunulması için çalışmalar aralıksız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Adıyaman ve Malatya basını Çelikhan'da buluştu

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya Televizyoncular ve Gazeteciler Cemiyeti'ne bağlı basın mensupları, ilçedeki spor tesislerinin açılışı için dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Program kapsamında Çelikhan'a yapılan yatırım ve çalışmalar slayt eşliğinde sunum yapıldı.

Vali Mahmut Demirtaş burada yaptığı konuşmada, "Çelikhan'da kısa sürede kıt imkanlarla çok güzel çalışmalar yapıldı. Çelikhan Adıyaman'ın en çalışkan ilçelerinden biridir. İnsanları çok çalışkan ve üretkendir. Çelikhanlı kardeşlerimi tebrik ediyor ve kutluyorum. 3,5 yıllık görevim süresince Çelikhan ilçemiz çok güzel hizmetler aldı. İnşallah bu hizmetleri devam ettireceğiz" dedi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hamit Özpolat ise huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman'da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise son yıllarda yapılan yatırımlarla Çelikhan'da sıkıntıların yavaş yavaş çözüme kavuşturulduğunu gördüklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement