Adıyaman'dan Zafer Bayramı Mesajları - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan Zafer Bayramı Mesajları

Adıyaman\'dan Zafer Bayramı Mesajları

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat ile CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

29.08.2014 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat ile CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner mesajında, "Ülkemizi işgal eden ülkelerin saldırılarına karşı milletimizin topyekun verdiği mücadelenin sembol tarihi olarak kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletin kendi zaferini kutladığı bir bayramdır. O tarihten bu yana da, milletimiz asla esarete boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Atalarımız, bu açıdan bize büyük bir örnek vermiş, insanlar arasında bir ayrım yapmaksızın, aynı mücadele, aynı amaç ve aynı değerler için canı ve kanı pahasına birlikte olunabileceğini göstermiştir. Bu ruh, bugün de demokratik açılımla bütün insanlarımızın bir arada, omuz omuza kardeşçe yaşamasını sağlamaya dönük çabalardır" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise mesajında, "Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos, milletimizin hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamleye karar verdiği tarihin adıdır. 30 Ağustos, milletçe girişilen kahramanlıklar ve fedakarlıklarla dolu Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlandırılmasıdır. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Ülkemizin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman ecdatlarımızı saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da mesajında, "Zafer Bayramı ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı yokluk içinde tüm imkansızlıklara rağmen halkımızın sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır. Bu çok anlamlı zaferin yıldönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularıyla anıyorum" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise mesajında, "Ülkemiz bugün demokraside, ekonomide, ulaşımda, teknolojide, eğitim ve sağlıkta kat ettiği mesafelerle, adalete, hukuk devleti ilkesine, insan hak ve hürriyetlerine olan bağlılığıyla muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden çok daha yakındır. Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat ise mesajında, "92 yıllık süreç içinde, milletçe el birliği ve gönül birliği ile kurup geliştirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, bugünkü demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir konuma sahiptir. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümünü kutlarken, bu büyük zaferi kazandıran, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan ise mesajında, şunları kaydetti:

"Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Savaşı sonucunda ulaşılan zafer ile yurdumuzu parçalamak isteyenlere en ağır darbe indirilmiş, bağımsız yaşama kararlılığımız dünyaya güçlü biçimde duyurulmuştur. Bayrağımızı gönderden indirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceği gözler önüne serilmiş, uğrunda binlerce şehit verilen atalarımızın emanetine sahip çıkılmıştır. Tüm olumsuzluklara rağmen, Türk ulusu, Atatürk ilke ve devrimlerden güç alarak ilerleme çabalarını sürdürecek, değiştirilemez nitelikleri ve kazanımlarıyla Cumhuriyetimizi ve Cumhuriyet'i kuran ruhu yaşatacak, O'nun işaret ettiği hedeflere mutlaka ulaşacaktır. Ulusumuzun Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığı ve çağdaş yaşam kararlılığı, aydınlanma yolunda bizim en büyük gücümüzdür. Kimse bu gücün önüne geçemeyecek, Türkiye'yi çağdaşlaşma yolundan döndüremeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetin kurucusu üstün devlet adamı Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan Zafer Bayramı Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement