Adıyaman Esnafının Dolara Tepkisi Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Esnafının Dolara Tepkisi Sürüyor

Adıyaman Esnafının Dolara Tepkisi Sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine harekete geçen Adıyamanlı vatandaşlar, Türki Lirasını cazip kılmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor.

06.12.2016 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine harekete geçen Adıyamanlı vatandaşlar, Türki Lirasını cazip kılmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dolarınızı bozdurun, Türk Lirası kullanın" çağrısı üzerine vatandaşlar seferber oldu. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Adıyaman'da da çağrıya destek çığ gibi büyüyor. Esnaflar çağrıya destek vermek için kampanyalar düzenliyor.

Dolarını bozduran vatandaşlara bedava hizmet verme ilanları işyerlerinin camlarına asılıyor. Adıyaman'da ayakkabı ve çiçekçilik üzerine işyeri bulunan Ruhi Akan, her iki işyerinde de kampanya düzenledi. Ruhi Akan, dolarını bozduranlara bayan babed ayakkabı ve çiçek hediye ediyor.

Ruhi Akan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Türkiye'mize sahip çıkalım, dolarımızı bozduralım. Vatanını seven herkes ülkemiz için elinden geleni yapsın" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Esnafının Dolara Tepkisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement