Adıyaman Gölbaşı?nda Sobadan Zehirlendiler 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Gölbaşı?nda Sobadan Zehirlendiler 1 Ölü, 2 Yaralı

Adıyaman Gölbaşı?nda Sobadan Zehirlendiler 1 Ölü, 2 Yaralı

Gölbaşı'nda sobadan zehirlendiler: 1 ölü, 2 yaralı ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 83 yaşındaki Elif Topsoy öldü, 2 kadın ise hastanede tedaviye alındı.

12.03.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı'nda sobadan zehirlendiler: 1 ölü, 2 yaralı

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 83 yaşındaki Elif Topsoy öldü, 2 kadın ise hastanede tedaviye alındı.

Fatih Mahallesi'nde yalnız yaşayan 70 yaşındaki Alzheimer hastası Eşe Edikyakan'ı gece komşuları ziyarete etti. Bazı komşuları ziyaretin ardından evine dönerken, Elif Topsoy ile Esme Kıskaç ise geceyi Edikyakan ile birlikte geçirdi. Sabah saatlerinde kadınlara ulaşamayan komşuları gittikleri Edikyakan'ın kapısını açan olmayınca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri girdikleri evde 3 kadını hareketsiz yatarken buldu. Yapılan incelemede karbon monoksit gazından zehirlendiği saptanan Elif Topsoy'un öldüğü belirlenirken, Eşe Edikyakan ile Esme Kıskaç ise ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan 2 kadın, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ölümüyle yakınlarını ve komşularını yasa boğan Elif Topsoy'un cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için morga gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Gölbaşı?nda Sobadan Zehirlendiler 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement