Adıyaman, Hizmet İçi Eğitim Enstitüsüne Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Adıyaman, Hizmet İçi Eğitim Enstitüsüne Kavuşuyor

Adıyaman’ın önemli beklentilerinden biri olan ve yıllardır mücadelesi sürdürülen Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünün yapımı ile ilgili Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Ali Deniz açıklama yaptı.

04.10.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın önemli beklentilerinden biri olan ve yıllardır mücadelesi sürdürülen Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünün yapımı ile ilgili Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Ali Deniz açıklama yaptı.

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Ali Deniz, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünün yapımı ile ilgili çalışmalar hakkında müjdeli haberler aldıklarını söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle Vali Mahmut Demirtaş ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getiren Ali Deniz; uzun süredir ihtiyaç olduğunu her platformda ifade ettikleri Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü projesinin tamamlanmak üzere olduğu ve en yakın zamanda ihale sürecinin başlayacağı müjdesini aldıklarını ifade etti.

Başkan Ali Deniz, yaptığı açıklamada, " Türkiye'de sadece yedi ilde bulunan Hizmet İçi Eğitim Enstitülerinin sekizincisinin Adıyaman'a kazandırılıyor olmasının Adıyamanlılar için önemli bir hizmet" olduğunu söyledi.

Tesisin hizmete sunulmasıyla ilin ekonomik anlamda gelişimini sürdüreceğini belirten Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Adıyaman'ın tanıtımına katkı sunmakla beraber turizme bir canlılık getirecek ve bu merkezde yapılacak eğitim neticesinde kamu çalışanları yeni ve dinamik bir vizyona sahip olacaktır. 250 yatak kapasiteli bu tesis aynı zamanda bir öğretmen evini bünyesinde barındıracak. Adıyaman Karadağ Ormanı mevkisinde modern bir mimariyle inşa edilecek Hizmet İçi Eğitim Merkezinin bilgisayar seminer odaları, mobil seminer odaları, lokantası, kafeteryası ve diğer sosyal donatılarıyla ihtiyacı karşılayacak bir merkez olacaktır."

Deniz, bu modern tesisin Adıyaman'a kazandırılmasında emeği geçen başta sayın vekiller olmak üzere Vali Mahmut Demirtaş'a Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen ailesi olarak teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman, Hizmet İçi Eğitim Enstitüsüne Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement