Adıyaman'ın Okulları Ödülleri Topladı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'ın Okulları Ödülleri Topladı

Adıyaman\'ın Okulları Ödülleri Topladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ‘Eğitimde Kalite Yönetimi’ 10. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreninde Adıyaman’daki okullar ödülleri topladı.

23.06.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen 'Eğitimde Kalite Yönetimi' 10. Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreninde Adıyaman'daki okullar ödülleri topladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da katıldığı tören Ankara Başkent Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. ğitimde Kalite Yönetim Sistemi kapsamında 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında 'Yılın Kaliteli Kurumu' ve 'Yılın Kaliteli Ekibi' kategorilerinde dereceye kalan kalma başarısı gösteren 27 okul/kurum davet edildi.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son 6 yıldır ödül alma başarısı gösterdi. Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları kategorisinde Türkiye birinciliğine Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ortaöğretim Kurumları kategorisinde Türkiye üçüncülüğüne Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde Türkiye üçüncülüğüne Adıyaman Özel İdare Ortaokulu layık görüldü.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Adıyaman'dan yarışmaya katılan üç okula ödüllerini verdi.

Ödül törenine Adıyaman AK Parti Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Adıyaman Milli Eğitim Müdür Vekili Kazım Çoban, Adıyaman İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat, Adıyaman EKYS Formatörü İsmail Dolaş, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, okul ve kurum yetkili ile temsilcileri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'ın Okulları Ödülleri Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement