Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sektereri Şen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sektereri Şen Açıklaması

"Ramazan'da gece polikliniği uygulaması bu yılda Devlet Hastanesi poliklinikleri ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde devam edecektir"

26.06.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen, Ramazan ayında Devlet Hastanesi'nde ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde gece polikliniklerinin hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan aylarında hastaların mağdur edilmemesi amacıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da gece polikliniklerinin hizmet vereceğini söyledi.

İsteyen vatandaşların iftardan sonra polikliniklere giderek muayene olabileceğini belirten Şen, "Ramazan'da gece polikliniği uygulaması bu yılda Devlet Hastanesi poliklinikleri ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde devam edecektir. Devlet Hastanesinde 10-12 polikliniğimiz açılacak. Vatandaşlarımıza iftar sonrası 3 saat boyunca poliklinik hizmeti verilecektir. Diş hastanemizde 1 Temmuz'dan itibaren saat 16.00 ile 00.00 arasında 4 ayrı poliklinikte hekimlerimiz poliklinik hizmeti verecektir" dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde nöbetçi hekim nezaretinde acil ağız ve diş sağılığı hizmeti vermeye başlayacaklarını kaydeden Şen, 1 Temmuz'dan itibaren merkezde 24 saat esasına dayalı diş hekimliği hizmeti verileceğini dile getirdi.

Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi'ndeki ameliyathaneyi aktif duruma getirdiklerini ifade eden Şen, şunları kaydetti:

"Yarından itibaren de Ağız ve Dış Sağlığı Merkezi'nde ameliyathanemiz aktif hale getirilecek ve ilimizde daha önce yapılmayan çene cerrahisiyle ilgili işlemlerde hastalarımız dışarıya sevk edilmekteydi. Bu günden itibaren dışarıya sevkleri durdurmuş bulunmaktayız. Merkezimizdeki ameliyathanemizle birlikte vatandaşlarımızı şehir dışına gitmesine gerek kalmayacak."

Çelikhan'da diyaliz hizmetleri başladı

Çelikhan ilçesinde, Diyaliz Merkezi açtıklarını belirten Şen, bu merkezin geçen haftadan itibaren hizmet vermeye başladığını belirtti.

Daha önce ilçede diyaliz merkezi bulunmamasından dolayı hastaların başka yerlere taşınmak zorunda kaldığını vurgulayan şen şunları kaydetti:

"Şu anda ilçemizdeki 5 diyaliz hastamız kendi ilçelerinde bu hizmeti almaktadır. Daha önce bu hastalarımız ilçede diyaliz hizmeti alamadıklarından dolayı evlerini başka yerlere taşıyan hastalarımızdı. Diyaliz hizmeti yerimizin hazır olmasına rağmen bu hastalarımızın evlerini tekrar ilçeye taşımasını bekledik. Hastalarımızın gelmesiyle birlikte diyaliz hizmetlerimiz başlamış oldu. Gelecek günlerde hasta sayımızın artmasını bekliyoruz. Bu ilçemizde en az 10 diyaliz hastamız bulunmakta, bu hastalarımız da ilçemizdeki merkezimizde kaliteli diyaliz hizmeti almaya devam edeceklerdir. Bu diyaliz merkezimiz günde minimum 12 hastaya hizmet verecek durumdadır" - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sektereri Şen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement