Adıyaman Merkezli 15 İlde Organize Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Merkezli 15 İlde Organize Kaçakçılık Operasyonu

Adıyaman Merkezli 15 İlde Organize Kaçakçılık Operasyonu

Adıyaman merkezli 15 ilde gerçekleştirilen ve 31 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, bin 500’ün üzerinde elektronik eşya ele geçirildi.

11.09.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman merkezli 15 ilde gerçekleştirilen ve 31 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, bin 500'ün üzerinde elektronik eşya ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, organize kaçakçılık şebekesini çökertti. Sınır illerinden yurt içine getirilen çoğu cep telefonu ve bilgisayarı yurt içinde birçok ilde dağıtan ve satışını yapan şebeke çökertildi.

Adıyaman merkez başta olmak üzere Şanlıurfa, Gaziantep, İzmir, Manisa, Ordu, Kayseri, Tokat, Konya gibi illerinde içerisinde bulunduğu 15 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adıyaman ve Şanlıurfa'dan 18 kişi, diğer illerden 13 kişinin göz altına alındığı operasyonda, şahısların ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldı. Yapılan aramada bin 500 civarında kaçak cep telefonu ve tablet bilgisayar ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca Şanlıurfa CHP Milletvekili aday adayı M.Ö. adlı şahsın da gözaltına alındığı öğrenilirken, daha önce Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir okula Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ve çalınan 100 adet tablet bilgisayar da ele geçirildi.

Adıyaman merkez ve Şanlıurfa'da gözaltına alınan 18 kişiden 13'ü emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Merkezli 15 İlde Organize Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement