Adıyaman'da Bir Aile Bebeğine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmini Verdi - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Bir Aile Bebeğine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmini Verdi

Adıyaman\'da Bir Aile Bebeğine Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın İsmini Verdi

Yüzde 96'lık oranla AK Parti'ye en çok oy çıkan ilçe olarak ismini duyuran Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, doğan ilk erkek çocuğa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismi verildi.

07.11.2015 16:35  Güncelleme: 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım'da yüzde 96'lık oranla AK Parti'ye en çok oy çıkan ilçe olarak ismini duyuran Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, seçimden sonra doğan ilk erkek çocuğa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi verildi.

Çavçük Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul'da ikamet eden Mahmut ve Safiye Aydın çifti, 5 Kasım tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen ve Sincik nüfusuna kayıt ettirdikleri erkek çocuklarına 'Recep Tayyip' adını koydu. Baba Mahmut Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük hayranı olduğunu ve ailece her mitingine de katıldığını ifade etti.

ANNE SAFİYE AYDIN: "ERDOĞAN'I ÇOK SEVDİĞİMİZ İÇİN ONUN ADINI KOYDUK"

Doğumun ardından bebeği kucağına alan anne Safiye Aydın, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğimiz için onun adını koyduk. Sevinçliyiz. Bizi ziyaret etmesini bekliyoruz" diyerek duygularını ifade etti.

BABA MAHMUT AYDIN: "SİNCİKLİ OLDUĞUMUZ İÇİN VE YÜZDE 96 ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK SEVİNÇLİYİZ"

Baba Mahmut Aydın ise, "İsmini verirken çok duygulandım. Sincikli olduğumuz için ve (orada) yüzde 96 aldığımız için çok sevinçliyiz. Ona karşı büyük bir sempatimiz var. Buradaki hemen hemen bütün mitinglerine katıldık. İlçemizi ziyaret etti, onun içinde çok memnunuz. O yüzden bebeğimizin ismini de cumhurbaşkanımızın ismini verdik" diye konuştu.

"İNŞALLAH BİZİ ZİYARET EDER VEYA BİZ ONU ZİYARET EDERİZ İNŞALLAH"

İstanbul'da bir ayakkabı firmasında çalıştığını belirten ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini ziyaret etmesini isteyen Aydın, "İnşallah bizi ziyaret eder veya bizi Üsküdar- Kısıklı'ya davet eder veya biz onu ziyaret ederiz inşallah. Allah cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin ve başımızdan eksik etmesin" dedi.

"BURADA DOKTOR OLSUN, HEMŞİRELER OLSUN TÜM GÖREVLİLER ÇOK İYİ İLGİLENİYORLAR"

Doğumu yaptıkları Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesinden ve personelinden çok memnun kaldıklarını ifade eden Mahmut Aydın, "1999-2000 yıllarında bir kardeşim Çapa'daydı. Döner sermayeye para yatırmadığı zaman hastayı içeriye almıyorlardı. Rahmetli babam Haydarpaşa'da ölümle pençeleşirken acilin önüne koydular. Şimdi Allah razı olsun. Gerçekten her şey çok daha farklı. Dağlar kadar fark var. Burada doktor olsun, hemşireler olsun tüm görevliler çok iyi ilgileniyorlar. Eski yıllarda ilgilenmiyorlardı. Memnunuz Allah devletimize zeval vermesin" diye konuştu.

"DOĞU HALKINA ÇOK BÜYÜK HİZMET VAR, DOĞU'YA ACAYİP YATIRIMLAR VAR"

Doğu ve Güneydoğu'da yaşanılan olayları da değerlendiren Aydın, "Allah herkese akıl ve fikir vermiş, göz vermiş, her şey ortada. Ben 1992'de İstanbul'a geldim. Ayakkabıcı olduğum için Gedikpaşa'da çalıştım. İkinci katta camlar açık ve çöplerin üzerine basarak aşağıya iniyorduk. Esenler'de oturuyorduk. Musluklardan çamur akıyordu, bu yüzden Arnavutköy'e gidip tankerlerle su getirtiyorduk. Bu halkın bunu görmesi lazım. Doğu halkına çok büyük hizmet var, Doğu'ya acayip yatırımlar var. İnşallah bundan sonra çok daha farklı olur. Cumhurbaşkanımızın ellerinden öperim. Çocuğumun adını da Recep Tayyip koydum" dedi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların hız kesmeden devam etmesini temenni eden Aydın, "İnşallah operasyonların devamı gelir. Eksiklik olmasın. Çünkü orada yaşanılan dış güçlerin bir oyunu. İnşallah bu oyunu da bozarız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Bir Aile Bebeğine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sanane: Tamam başın göğe erdi dostum 1 1 Yanıtla
  • adıyaman: ne boşşş isim vermişler recep tayip huyu çekmesin yeter 0 0 Yanıtla
  • Çorum'un Bayat ilçesinde düşen kişi yaralandı
    17:38 Çorum'un Bayat ilçesinde düşen kişi yaralandı

    Çerkeş köyünde yaşayan Salih Ç., evinin önünde düşerek başını beton zemine çarptı. Sağlık ekipleri tarafından Bayat Devlet Hastanesine kaldırılan Salih Ç., daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

  • Elazığspor, 3Gen Holding'in iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı
    17:37 Elazığspor, 3Gen Holding'in iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı

    Elazığspor, 3Gen Holding firmasının iflasının ardından isim sponsoru olarak Çimentaş'ı seçti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun onayıyla Elazığspor'un yeni adı resmen Çimentaş Elazığspor oldu. Otobüsün de yeni isimle giydirilme işlemlerine başlanılacak.

  • Ürdün Dışişleri Bakanı: Netanyahu İran'la çatışmaya çekmek istiyor
    17:35 Ürdün Dışişleri Bakanı: Netanyahu İran'la çatışmaya çekmek istiyor

    Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun dikkatleri Gazze'den uzaklaştırıp İran'la çatışmaya çekmek istediğini söyledi. Baerbock ise bugün İsrail'e ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

  • Kocaeli Başiskele'de Turizm Haftası etkinliği düzenlendi
    17:35 Kocaeli Başiskele'de Turizm Haftası etkinliği düzenlendi

    Başiskele ilçesinde Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler şiir okudu, folklor ekibi halk oyunları gösterisi sergiledi. Aşçılık Bölümü öğrencileri ise yöresel lezzetleri ikram etti. Başiskele Anaokulu öğrencileri de kıyafetleriyle gösteri sundu. Etkinliğe Vali Yardımcısı ve vatandaşlar katıldı.

  • Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobil devrildi: 4 yaralı
    17:34 Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobil devrildi: 4 yaralı

    Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Orhan T. (34) idaresindeki otomobil tarlaya devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan Fatma T. (34), Beyza Y. (24) ve Ceyhan Y. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

  • Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Kulüpler Birliği Vakfı'ndan seçimi hızlandırmasını istedi
    17:34 Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Kulüpler Birliği Vakfı'ndan seçimi hızlandırmasını istedi

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunun hızlandırılması gerektiğini vurgulayarak, Kulüpler Birliği Vakfı'nın aklıselim bir karar alması gerektiğini belirtti. Arat, Türk futbolunun kritik bir virajda olduğunu ve seçimin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi. Aday olacak kişilerin tarafsızlık sözü vermeleri gerektiğini ifade eden Arat, Türkiye'nin daha iyi bir futbol yönetimine layık olduğunu dile getirdi.

  • Yalova Turizm Haftası Etkinliklerle Kutlandı
    17:33 Yalova Turizm Haftası Etkinliklerle Kutlandı

    Yalova'da gerçekleştirilen Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yürüyüş, tören ve konuşmaların yapıldığı etkinlikte, Yalova'nın turizm potansiyeli ve eksiklikleri üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

  • NATO'nun Karadeniz'deki en büyük tatbikatı 'Deniz Kalkanı' devam ediyor
    17:33 NATO'nun Karadeniz'deki en büyük tatbikatı 'Deniz Kalkanı' devam ediyor

    NATO'nun Karadeniz'deki en büyük tatbikatı olan 'Deniz Kalkanı', 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce askerin katılımıyla 8 Nisan'dan bu yana devam ediyor. Tatbikat, Karadeniz'deki güncel risk ve güvenlik tehditleri göz önünde bulundurularak gerçekleştiriliyor ve denizde arama-kurtarma faaliyetleri, yasa dışı faaliyetlerle mücadele ve deniz trafiğinin kontrolü gibi hedefleri içeriyor. Romanya, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Yunanistan, İtalya, İngiltere, Moldova, Hollanda, Polonya, Portekiz, Türkiye ve ABD'nin katıldığı tatbikat, 21 Nisan'da sona erecek.

  • Çorum'da fabrikada kazan temizliği sırasında 6 işçi azot gazından zehirlendi
    17:33 Çorum'da fabrikada kazan temizliği sırasında 6 işçi azot gazından zehirlendi

    Çorum Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kazan üretim fabrikasında temizlik yaparken azot gazından zehirlenen 6 işçi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve ambulanslar sevk edildi. İşçilerden birinin hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesindeki gençlere destek mesajı verdi
    17:32 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesindeki gençlere destek mesajı verdi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Iğdır Üniversitesinde düzenlenen bir programa telefonla bağlanarak sınavlara hazırlanan gençlere destek mesajı verdi. Bakan Bak, gençlere spor aktiviteleri, burs ve barınma konularında her zaman destek olduklarını belirtti ve sınavlarda başarılar diledi. Programda ayrıca öğrencilere sınavlara hazırlık süreci, verimli çalışma yöntemleri ve sınav stresini yönetme konularında bilgiler aktarıldı.

  • Fenerbahçe - Olympiakos maçı için metro seferleri uzatıldı
    17:31 Fenerbahçe - Olympiakos maçı için metro seferleri uzatıldı

    Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Olympiakos maçı için Metro İstanbul, bazı metro seferlerini gece 01.00'e kadar uzatacağını duyurdu.

  • TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'da Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile görüştü
    17:30 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'da Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile görüştü

    TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ve Gürcistan arasındaki stratejik iş birliğinin önemi vurgulandı ve bölgesel güvenliğin güçlendirilmesine yönelik üçlü iş birliği hakkında konuşuldu.


Advertisement