Adıyaman Üniversitesi?nden 638 Öğrenci Mezun Oldu - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Üniversitesi?nden 638 Öğrenci Mezun Oldu

Adıyaman Üniversitesi?nden 638 Öğrenci Mezun Oldu

Adıyaman Üniversitesi'nden 638 öğrenci mezun olduAdıyaman Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde eğitim gören 638 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu ve diploma sevincini kep fırlatarak yaşadı.

18.05.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi'nden 638 öğrenci mezun oldu

Adıyaman Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde eğitim gören 638 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu ve diploma sevincini kep fırlatarak yaşadı.

Adıyaman Üniversitesi kampus alanında düzenlenen mezuniyet törenine; Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Ali Aydın, STK temsilcileri öğrenciler ve velileri öğrenciler katıldı.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği törende konuşan Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, mezun olanlara başarılar diledi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise üniversiteden mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı dileyerek, "Bugünden itibaren üstleneceğiniz görevin ağır sorumluluğunu omuzlarınızda hissetmeye başlayacaksınız. Ancak siz tüm bu zorlukları aşabilecek güce ve potansiyele sahipsiniz. Bu yolda azimle, inançla ve güvenle yürüyünüz. Hayalinizdeki tüm kapıların açılmasını temenni ediyorum. Saygıdeğer anne ve babalar çok yüksek özveri göstererek bu gençlerin yetişmesine olanak sağladınız. Onlara destek oldunuz ama onlarda sizin bu desteklerinizi boşa çıkartmadı. Çok çalıştılar ve sizlere layık bir evlat olduklarını gösterdiler. Bu öğrencilerin yetişmesinde başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü olmak üzere Adıyaman Üniversitesi'nin tüm akademisyenlerine ve çalışanlarına teşekkür ediyor gençlerimizin bundan sonra ki hayatlarında yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Üniversitesi?nden 638 Öğrenci Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement