Adıyaman Valisi Demirtaş'a Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Valisi Demirtaş'a Veda Yemeği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Salondan görüntü Vali Demirtaş'ın açıklaması Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun Fahri beraat belgesi vermesi Adıyaman Valisi Demirtaş'a veda yemeği Adana Valiliği'ne atanan Adıyaman Valisi Demirtaş için iftar yemeği verildi Adana Valiliği'ne atanan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş için iftar yemeği verildi.

11.06.2016 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Salondan görüntü

Vali Demirtaş'ın açıklaması

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun Fahri beraat belgesi vermesi

Adıyaman Valisi Demirtaş'a veda yemeği

Adana Valiliği'ne atanan Adıyaman Valisi Demirtaş için iftar yemeği verildi

Adana Valiliği'ne atanan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş için iftar yemeği verildi.

Bir otelde, Adıyaman Belediyesi, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe Vali Demirtaş'ın yanı sıra kaymakamlar, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Demirtaş, burada yaptığı konuşmada, Adıyaman'dan ayrılacağı için çok üzgün olduğunu söyledi.

Görev yaptığı sürede Adıyaman için her zaman elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Vali Demirtaş, insanın dünyada geçici olduğu gibi mevki ve makamların da geçici ve onlara emanet olduğunu dile getirdi.

Yerine atanan Vali Abdullah Erin'e görevinde başarılar dileyen Vali Demirtaş, "Sizler beni bir vali olarak değil kardeşiniz olarak bağrınıza bastınız. Görev yaptığım süre içinde kendimi çok huzurlu ve aile sıcaklığında hissettim." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Demirtaş'a Fahri Hemşehrilik beratı, diğer katılımcılar ise çeşitli hediyeler verdi.

Adıyaman Valisi Demirtaş\'a Veda Yemeği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman Valisi Demirtaş'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement