Adıyamanspor'da İcra Şoku - Son Dakika
Yerel

Adıyamanspor'da İcra Şoku

Adıyamanspor\'da İcra Şoku

Adıyamanspor’un 2004-2015 yılları arasında görev yapan kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine SGK tarafından icra takibi başlatıldı.

13.08.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyamanspor'un 2004-2015 yılları arasında görev yapan kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine SGK tarafından icra takibi başlatıldı.

Daha önceden 2. lig, 3. lig ve BAL Liginde mücadele eden ve şuan amatör kümeye düşen Adıyamanspor'un başkan ve yöneticileri icra şoku yaşadı. Şimdi milletvekili olan, belediye başkanı olan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının da içinde olduğu 64 kişi hakkında icra işlemi başlatıldı.

Daha önceden Adıyamanspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yapan AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Yeni Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, bir çok işadamının yanında Kulüp Başkanlığı yapan Növfel Bozdoğan, Hüseyin Koç, Ragıp Ersoy, Abdullah Erdem ve bir çok gazetecinin de içinde bulunduğu 64 kişiye icra takibi başlatıldı.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Recep Karaca, 2004-2015 yılının ikinci ayı arasındaki dönemlerde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan kişilere icra takibi başlatıldığını belirterek, bu icra takibinin devlete olan SSK borçlarından ibaret olduğunu kaydetti.

Karaca, toplam borcun 1 milyon 700 bin civarında olduğunu belirtirken, SGK yetkilileri toplam borcun 297 bin civarında olduğunu fakat bu konu üzerinde çalışmaların devam ettiğini söylediler.

İcra takibine alınan kişilere mal beyan formu ve ilgili yazı gönderilirken, icra gelen kişilere bir haftalık itiraz süresi verildiği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanspor'da İcra Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement