Adli Tıp Kurumu Yozgat Hizmet Binası'nın Geçici Kabulü Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Adli Tıp Kurumu Yozgat Hizmet Binası'nın Geçici Kabulü Yapıldı

Adli Tıp Kurumu Yozgat Hizmet Binası\'nın Geçici Kabulü Yapıldı

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı tarafından Adli Tıp Kurumu Yozgat Hizmet Binası'nın geçici kabulünün yapıldığı bildirildi.

02.12.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı tarafından Adli Tıp Kurumu Yozgat Hizmet Binası'nın geçici kabulünün yapıldığı bildirildi.

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Adalet Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı tarafından geçici kabulü yapılan hizmet binasının Adli Tıp Kurumu Yozgat Şube Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, şube müdürlüğünün personel, UYAP, altyapı, tıbbi cihaz ve sistem temini için çalışmalarını hızlı şekilde sürdürdüğünü ifade etti.

Adli Tıp Kurumu açıldığında, otopsi ile savcılık ve mahkemelerin talebi üzerine yapılacak adli muayene ve raporlama işlemlerinin Yozgat'ta gerçekleştirileceğini aktaran Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ'ın destek ve gayretleriyle ilimize önemli çapta yatırımlar kazandırılıyor. Kampüs cezaevi, Adliye Personel Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi ve Adli Tıp Kurumu Yozgat Şube Müdürlüğü bunlardan sadece birkaç tanesi. Adli Tıp Kurumu Hizmet Binası şu anda tamamen bitmiş durumda ve geçici kabulü yapıldı. Personel ve tıbbi cihaz eksiklikleri de tamamlandıktan sonra en kısa sürede ilimize ve çevre illere hizmet vermeye başlayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adli Tıp Kurumu Yozgat Hizmet Binası'nın Geçici Kabulü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement