Havalimanı Saldırısında Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Havalimanı Saldırısında Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu

Havalimanı Saldırısında Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu

Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Cenazeler ailelerine teslim ediliyor.

29.06.2016 07:37  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında 41 kişi hayatını kaybetti; yüzlerce vatandaşımız da yaralandı. Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenazelerin kimlik tespit çalışmaları ise tamamlandı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerden kimlikleri belirlenen Türk ve yabancı uyruklu vatandaşların isimleri şöyle:

Çağlayan Çöl
Mustafa Bıyıklı
Erol Eskisoy
Sıddık Turgan
Ferhat Akkaya
Ertan An
Ali Zülfikar Yorulmaz,
Serkan Türk,
Göksel Kurnaz, Özgül İğde,
Mahmut Mert,
Sıdık Peçenek
Umut Sakaroğlu
Hüseyin Tunç
Ercan Sebat
Ethem Uzunsoy,
Tevfik Yusuf Haznadaroğlu,
Mahmut Çizmecioğlu, Adem Kurt
Habibullah Sefer
Murat Güllüce,
Abdurrahman Abdullah İbedullah
Muhammed Eymen Demirci
Gülşen Bahadır
Fathı Bayoudh
Mukhiddinov Samat
Salar Davudi Kohnehshahrı
Taher Misfir Almalki
Nısreen Hashem Shammad
Vafika Ali Bilal
Larysa Tsybaklova
Kerime Amiri
Meryem Amiri
Zehra Amiri
Hüda Amiri
Abdulhekim Bugda
Mustafa Hüsham Saeed.

24 CENAZE AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

24 cenaze, işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Saldırıda hayatını kaybeden diğer 12 kişinin Adli Tıp'taki işlemleri sürüyor.

AİLELER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen cenaze yakınları da gözyaşlarını tutamıyor. Bazı cenaze yakınları ise sinir krizi geçirdi. Tedbir amaçlı Adli Tıp Kurumu önünde sağlık ekipleri bekletiliyor.

10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Saldırıda hayatını kaybeden Yusuf Haznedaroğlu'nun 10 gün sonra evleneceği öğrenildi. Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Haznedaroğlu'nun kayınvalidesi damadının havalimanında çalıştığını söyledi. Damadı Yusuf Haznedaroğlu'nu kaybeden kadın, "Bakırköy Devlet Hastanesi'nden buraya geldik. Önce ağır yaralı olarak getirmişler sonra kaybetmişiz. Bilebildiğimiz bu kadar. Şu anda camiye götüreceğiz. Mesai bitimi saatinde kapı önünde servis beklerken. Arkadaşları yaralı, kendisini de kaybettik. Mesaiye kalsalar çıkmayacaktı o çocuklar oraya. 10 gün sonra düğünü vardı ne yazık ki" şeklinde konuştu. Haznedaroğlu'nun cenazesinin yarın Büyükçekmece'de kılınacak cenaze namazından sonra defnedileceği öğrenildi.


Tercüman olan Ertan An ise, evli ve bir çocuk babası. Gezdirdiği turistleri limana getirdiğinde patlamada can verdi. Eşi 6 aylık hamileydi.

Çağatay Çöl Kontuar görevlisiydi, 27 yaşındaydı.

51 yaşındaki taksici Mustafa Bayraklı


PATLAMADA YARALANANLARIN İSİM VE BİLGİLERİNE "184"TEN ULAŞILABİLECEK

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında yaralananların ismi ve hangi Hastanede bulunduklarına ilişkin bilgilere sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin (SABİM) "184" numaralı hattından ulaşılabileceği bildirildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen patlamada yaralananların isim ve hastane bilgisine "184" hattından ulaşılabilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havalimanı Saldırısında Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aaa: Allah belalarini versin mübarek günde kana buladilar allah sabır versin 1 0 Yanıtla
  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement