Adliye Çalışanlarından Türk Kızılayına Destek - Son Dakika
Güncel

Adliye Çalışanlarından Türk Kızılayına Destek

Türk Kızılayı ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliğiyle düzenlenen, "Adaletin Temsilcileri Kan Veriyor" etkinliğinde savcı ve hakimler kan bağışında bulundu.

21.03.2017 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliğiyle düzenlenen, "Adaletin Temsilcileri Kan Veriyor" etkinliğinde savcı ve hakimler kan bağışında bulundu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılayının ortaklaşa düzenlediği "Adaletin Temsilcileri Kan Veriyor" etkinliği adliye içinde başladı.

Etkinlikte, Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şubeler Başkanı İlhami Yıldırım, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Komisyon Başkanı Recep Karaman'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi adliyede hazır bulundu.

İlhami Yıldırım'ın takdim ettiği plaketi alan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, kampanyanın 2 gün süreceğini ifade ederek, "Meslektaşlarımızın ve personelimizin bu konuda bilinçli olduklarını ve bağışta bulunacaklarını biliyoruz. Sayın başkanımıza bu kampanyayı düzenledikleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Türk Kızılayı İstanbul Şubeler Başkanı İlhami Yıldırım da şunları kaydetti:

"Bugün adaletin dağıtıldığı bu binada pek çok kişiye de şifa dağıtılacak. Bundan dolayı adalet terazisi elinde gezen meslek erbabı olan hakim ve savcılara şükranlarımı sunuyorum. Biz de Türk Kızılayı olarak sizler gibi elinde ve masasında teraziyle gezen değil de gönlümüzde teraziyle gezmeye çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine tarafsız bir şekilde yaklaşıp herkese anında şifa olmaya çalışıyoruz. Adalet dağıtan sizler, şifa dağıtacağınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum."

Kan bağışı etkinliği 2 gün sürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adliye Çalışanlarından Türk Kızılayına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement