Adliye Önünde Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Adliye Önünde Polis Müdahalesi

Adliye Önünde Polis Müdahalesi

Maltepe Gülsuyu'nda 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davanın görüldüğü sırada Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önündeki gruba polis müdahalesi oldu.

05.10.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe  Gülsuyu'nda 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davanın görüldüğü sırada Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı önündeki gruba polis müdahalesi oldu. Biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.

YAKA PAÇA GÖZALTI

Davanın 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görgü sırada küçük bir grup adliye önünde toplandı. "Hasan Ferit için adalet istiyoruz" yazılı pankart açan 20 kişilik grup "Çeteler halka hesap verecek" şeklinde slogan attı. Grup basın açıklaması yaptığı sırada polis ekipleri "Yaptığınız eylem kanunsuzdur, dağılmazsanız müdahale edeceğiz" şeklinde uyarıda bulundu. Polis dağılmayan gruba müdahale etti. Müdahale sırasında tazyikli su da kullanıldı. Yaka paça gözaltına alınan 4 kişi polis aracına götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliye Önünde Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement