Adliyede Darbe Girişimi Protestosu - Son Dakika
Güncel

Adliyede Darbe Girişimi Protestosu

Adliyede Darbe Girişimi Protestosu

Haber-Kamera: Arzu KAYA, İstanbul DHADünyanın en büyük adliyesi olarak belirtilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı personeli darbe girişimini protesto etti, şehit olanları andı.

19.07.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Arzu KAYA, İstanbul DHA

Dünyanın en büyük adliyesi olarak belirtilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı personeli darbe girişimini protesto etti, şehit olanları andı.

DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

5 bloktan oluşan adliyenin C blok kapısı önünde toplanan yüzlerce çalışan dev bir Türk bayrağı açtı. "Darbeciler yargıya hesap verecek", "Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı. Zaman zaman tekbir getiren grup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyarak törenin açılışını yaptı.

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU, DUALAR EDİLDİ

İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının da bir ağızdan okunduğu törende konuşma yapan Türk Büro Sen Şube Başkanı Ali Hatip "Bilinmeli ki Türk halkı olarak hiçbir şekilde milli birlik ve beraberliği sarsacak girişimlere izin vermeyeceğiz. Darbe girişiminde bulunan bu vatan hainleri kendi halkını gaflet ve dalalet içinde haince şehit etmişlerdir. Bu hainlerin hukuk önünde Türk adaletine en ağır bir şekilde hesap vereceklerine hiçbir şekilde şüphemiz yoktur" dedi. Törende, darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliyede Darbe Girişimi Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement